Fam. Elzinga

De website geeft geen eerlijk, reëel beeld van Jumpxl Groningen. Het is klein, alleen wat trampolines en het stunt gedeelte was ook nog eens gesloten. Dit is geen €20,- waard. Ook de wc's waren... De website geeft geen eerlijk, reëel beeld van Jumpxl Groningen. Het is klein, alleen wat trampolines en het stunt gedeelte was ook nog eens gesloten. Dit is geen €20,- waard. Ook de wc's waren smerig, terwijl het niet druk was. Volgende keer komen we hier niet weer. *personeel was vriendelijk, niks op aan te merken

Lottie

Naast trampolines geen andere toestellen. Kids waren teleurgesteld, op de video's van Boaz was er vanalles te doen. In Groningen helaas niet.

Björn

Vriendelijke personeel, goed sporten voor kinderen

M.veenema

Ik ben wel vaker bij een jumpxl geweest. De vestiging in Groningen is saai. Enkel trampolines en een plek om te springen. Heel verschil met wat kan zoals in almelo. Hier heb je bakken schuim,... Ik ben wel vaker bij een jumpxl geweest. De vestiging in Groningen is saai. Enkel trampolines en een plek om te springen. Heel verschil met wat kan zoals in almelo. Hier heb je bakken schuim, basketbal, springbalk die draaid. Slinger touw, afspringen toren en nog veel meer.

Eef Wardenier

Bijvoorbeeld een goed idee voor n kinderfeestje.