Jump-XL

Denise

Mijn dochter heeft een top feestje gehad en heeft volop genoten met haar vriendinnetjes.

Danielle Simonis

Veel spring plezier voor de kids, erg vriendelijk personeel en genoeg ruimte voor ouders/verzorgers om hun eigen ding te doen.

Tineke

Het is erg leuk en veel uitdaging, we erg prijzig

Dag Tineke,
Goed om te lezen dat jullie het leuk hebben gehad in ons park en dat er voldoende uitdaging is.
Komen jullie binnenkort weer Jumpen?

Mulder

Leuke afwisseling van activiteiten, als ouder, goed overzicht over het geheel.

Oma Len van Schaijk, kleindochter NikkiRoos

Goed geregeld en heel leuk voor iedereen, alhoewel.
.va.6 jaar is wel erg jong(klein), en toch liepen ze er ook rond te springen, en.
.wat onduidelijk is, is de omroeper als er...
Goed geregeld en heel leuk voor iedereen, alhoewel.
.wat onduidelijk is, is de omroeper als er kleurwisseling omgeroepen word, te hard/luid??

Familie

Onze kinderen waren gauw uitgekeken. Ze hadden er meer van verwacht. Ze zouden er niet nog eens naar toe gaan.

Beste familie,
Jammer dat de kids snel uitgekeken waren.
We horen graag hoe we dit de volgende keer kunnen voorkomen!

Iris Lamboo

Er is veel te doen en het personeel is aanspreekbaar en vriendelijk, Wel zou ik als feedback mee willen geven dat het op warmere dagen ontzettend benauwd en te warm is bij jullie binnen. Ik zag dat... Er is veel te doen en het personeel is aanspreekbaar en vriendelijk, Wel zou ik als feedback mee willen geven dat het op warmere dagen ontzettend benauwd en te warm is bij jullie binnen. Ik zag dat de ventilatoren draaide, maar ook dat alle ramen en deuren open stonden waardoor warmte ook steeds binnenkomt. Ik hoop dat jullie daar wat mee doen. Verder erg positief.

Marga Burger

Super. Mijn kleinkinderen konden 2 uur lang springen.

Beste Marga,
Onwijs bedankt voor uw mooie review!