Jump-XL

Dirk L

Fijn overzichtelijke Jump XL in Eersel en goede horeca.

Daisy Laros

Erg leuk en voor de ouders prettige ruimte om te zitten terwijl de kids in het zicht zijn.

Den Hollander

Veel variatie qua jumpen ( leuk ! ) mooi ruim opgezet overzichtelijk!! Alleen we miste de kapstokken voor de jassen & plekken om de schoenen kwijt te kunnen. Tip vul thuis de Waiver ( verklaring )... Veel variatie qua jumpen ( leuk ! ) mooi ruim opgezet overzichtelijk!! Alleen we miste de kapstokken voor de jassen & plekken om de schoenen kwijt te kunnen. Tip vul thuis de Waiver ( verklaring ) in ! Ookal weet je niet precies de geboorte data’s. Scheelt een hoop ongeduldige kids bij de kassa

Van hengst

Ik had een kinderfeest/ arrangement geboekt , ik had er eigenlijk meer van verwacht . De service op zich was goed . Maar had verwacht dat een werknemer meer / met de de kinderen iets zou doen ( een... Ik had een kinderfeest/ arrangement geboekt , ik had er eigenlijk meer van verwacht . De service op zich was goed . Maar had verwacht dat een werknemer meer / met de de kinderen iets zou doen ( een kleine workshop ofzo) nu hebben de kinderen een uur rond gerend .

Stefan

Op zich een leuke activiteit om te doen, alleen is er altijd wel iets wat kapot is of gesloten. Vorige keer het opblaaskussen defect , nu weer de voetbal "kooi" en de volleybal achtig gebied. Op zich een leuke activiteit om te doen, alleen is er altijd wel iets wat kapot is of gesloten. Vorige keer het opblaaskussen defect , nu weer de voetbal "kooi" en de volleybal achtig gebied.

Je betaald altijd het volledige tarief maar kan niet alles gebruiken.

Lotte

Het feestje was geslaagd! Ben al meerdere keren met kids bij jullie geweest en het is allemaal zo goed geregeld 👍

Nathalie

Aardig personeel, goed uitleg, kids heerlijk gesprongen

Ingrid

Prima voor 1,5 uur springen. Misschien een idee om om de 20 minuten de kinderen te laten springen van de hoge muur.

annet Wallert

We hadden een kinderfeestje er was geen tafel klaar gezet toen we weg gingen hadden we nog een ijsje tegoed , bleek dat je normaal een doos krijgt met spullen maar niet gekregen en de verjaardagstas... We hadden een kinderfeestje er was geen tafel klaar gezet toen we weg gingen hadden we nog een ijsje tegoed , bleek dat je normaal een doos krijgt met spullen maar niet gekregen en de verjaardagstas moesten we ook na vragen en zat de helft ook niet in en verkeerde springbandjes , dus de kinderen werd elke keer gezegd dat ze eruit moesten
De kids hebben het leuk gehad maar ik vond het slecht geregeld , heel jammer voor zoveel geld