Jump-XL

Kortholt

Verschrikkelijk koud de kids vonden het geen leuke jumpxl staan alleen maar trampoline's ze konden geen parkoer doen geen schuimbak ze willen niet nog een keer heen

Reactie Jump-XL:

Goeiemorgen,
Goeiemorgen,
Bedankt voor uw feedback en wat vervelend om te horen dat u niet de middag heeft gehad die u had gehoopt. Het klopt inderdaad dat het koud is in onze hal. Omdat het een erg groot pand is, is het moeilijk om te verwarmen.
Wij zijn één van de eerste Jump XL parken en er is dus nog niet zo veel variatie als bij andere trampoline parken. Wij hebben vanuit het park helaas ook geen invloed op een mogelijke verbouwing, maar wij zijn natuurlijk wel heel blij als dit in de toekomst mogelijk is.
Met sportieve groeten,
Team Jump XL Groningen

Lianne

Voor de kinderen mooie trampolines, voor de ouders een vrieskist

Reactie Jump-XL:

Beste Lianne,
Beste Lianne,
Bedankt voor uw feedback en onze excuses dat het inderdaad koud is in de hal. Omdat het zo'n groot pand is, is het erg moeilijk om dit te verwarmen. We hopen dat jullie, ondanks de kou, toch een leuke middag hebben gehad bij ons!
Met vriendelijke groeten,
Team Jump XL Groningen

Judith

Leuk tijdverdrijf, beweging, schoon, goede sfeer.

Jump xl Eersel

Omdat jullie een goed team hebben en het is super leuk bij jullie.

B. Brunnekreef

Veel uitdaging. Goede begeleiding, vriendelijk personeel, ruimtes schoon.

Mariska

Er zijn veel trampolines, veel variatie en voldoende ruimte in de hal als in het restaurant. Vriendelijke bediening.

Linda Wagensveld

Kinderen vinden het superleuk wel duur