Eerst hele slechte onvriendelijk hulp bij de balie toen de manager gevraagd en die hielp goed
Alida
We vonden het erg druk en benauwd. Plek om te zitten voor mij als ouder was er wel, maar niet prettig en ook niet conform corona regels.
Retag
Het is echt heel erg leuk
Mylan Simon
Het is heel leuk alleen laatst was ik met mijn broertje alleen we mochten niet naar binnen omdat een een volwassene bij moet zijn omdat hij onder de 12 was en ik ben 13 dus dat vond ik jammer want...Het is heel leuk alleen laatst was ik met mijn broertje alleen we mochten niet naar binnen omdat een een volwassene bij moet zijn omdat hij onder de 12 was en ik ben 13 dus dat vond ik jammer want die keren daarvoor mocht ik wel gewoon naar binnen.
Ilhame
We hebben moeten betalen voor kraanwater wat ik ongelofelijk klantonvriendelijk vind. Ik heb ruim 200 euro betaald voor het verjaardagsfeestje van mijn dochter en ipv als service het (gekoelde)...We hebben moeten betalen voor kraanwater wat ik ongelofelijk klantonvriendelijk vind. Ik heb ruim 200 euro betaald voor het verjaardagsfeestje van mijn dochter en ipv als service het (gekoelde) kraanwater gratis te verschaffen hebben we daar voor moeten betalen. Ik ga hier nooit meer een feestje vieren.