Sjeng rutten

Omdat ik het gewoon heel leuk vind om te jumpen en als je met vrienden gaat dan kunnen hun je echt pushen om beter te worden

Hans

Leuk voor kids en goed on ze eens lekker overdekt uit te laten

Erg leuk voor kinderen, netjes onderhouden en veel personeel die oogje in het zeil houdt.
Minpunt was de echt veel te harde muziek; we gaven een verjaardagsfeestje en hadden op de bovenverdieping een tafel voor taart eten en kadootjes uitpakken, maar het was door de dreunende beats amper mogelijk daar even relaxed te zitten en samen verjaardagsliedjes te zingen, jammer.

De trampolines ed zijn goed verdeeld over de ruimte. Er is goede begeleiding die rondloopt. Ik vond de mensen achter de bar niet aardig. Bijna snauwerige antwoorden en ongeduldig. Het ruikt er naar... De trampolines ed zijn goed verdeeld over de ruimte. Er is goede begeleiding die rondloopt. Ik vond de mensen achter de bar niet aardig. Bijna snauwerige antwoorden en ongeduldig. Het ruikt er naar een frituurpan. Deze lucht is zo sterk dat je na een uurtje zelf naar frituur ruikt.

Nee, vond ze erg onaardig in amsterdam,terwijl het in baarn juist heel toegankelijk is.