Z

Het is fijn om met de kids er naar toe te gaan. We hebben enorm genoten. Zeker leuk om nog een keer te gaan.

M

Sommige personnel waren onaardig en weten helemaal niet hoe ze moeten om gaan met kinderen.

Reactie Jumpsquare Amsterdam-Oost:

Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over je bezoek. We stellen je feedback erg op prijs en nemen het mee om onze service te verbeteren.
Met...

Thijs van Dalen

Leuk voor kinderfeestje, mindere organisatie. Geen stoelen aan tafel voor begeleiders, geen mogelijkheid om te zien wat kinderen doen. Weinig toezicht tijdens springen

Beste Thijs,
Beste Thijs,
Bedankt voor je review! Wat jammer om te lezen dat het kinderfeestje niet helemaal volgens verwachting is verlopen. We stellen het in ieder geval op prijs dat je ons hebt geïnformeerd over de ervaring die je met ons hebt gehad. Dit helpt ons om onze service te verbeteren. We hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen en hopen dat jouw bezoek dan wel helemaal volgens verwachting zal verlopen.

Marielle

Ik vind het schandalig duur! 22.50 euro voor 1.5 uur springen. Het is dat ik het zo tof vind dat mijn kind met haar vrienden wil springen en dat ze zo samen bewegen. Gelukkig kan ik het betalen,... Ik vind het schandalig duur! 22.50 euro voor 1.5 uur springen. Het is dat ik het zo tof vind dat mijn kind met haar vrienden wil springen en dat ze zo samen bewegen. Gelukkig kan ik het betalen, maar heel veel ouders niet, waardoor veel kinderen buiten de boot vallen.

Beste Marielle,
Bedankt voor je review! Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over je bezoek. We stellen je feedback erg op prijs en nemen het mee om onze service te verbeteren....
Beste Marielle,

Youssra

Zijn veelte streng geworden, heel leeg en saai, vroeger had je veel ballen die je op elkaar kon gooien. Nu had je een basketbal bij de badketball trampoline en 2 a 3 ballen max bij de pit. Doe dit... Zijn veelte streng geworden, heel leeg en saai, vroeger had je veel ballen die je op elkaar kon gooien. Nu had je een basketbal bij de badketball trampoline en 2 a 3 ballen max bij de pit. Doe dit niet nog een keer hoor

Beste Youssra,
Beste Youssra,

Carolien

We hadden gereserveerd voor een feestje. Bij aankomst was onze tafel al bezet en wist niemand wat ze daaraan konden doen. Toen we eindelijk een nieuwe tafel kregen werden er een paar papieren... We hadden gereserveerd voor een feestje. Bij aankomst was onze tafel al bezet en wist niemand wat ze daaraan konden doen. Toen we eindelijk een nieuwe tafel kregen werden er een paar papieren bordjes opgegooid en verdween het personeel weer. De rest moesten we zelf regelen. Het was erg vies, overal lag eten op de grond en de tafel stond onder lekkende leiding in het plafond.

Beste Carolien,
Beste Carolien,
Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat het kinderfeestje niet volgens verwachting is verlopen. Onze excuses voor het ongemak. Wij stellen het in ieder geval erg op prijs dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Hiermee kunnen wij onze service verbeteren. We hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.

Sofia

Supervriendelijk meedenkend personeel, heel fijne vibe!! Met name de jonge (17jarige!) ‘leidinggevende’ (naam vergeten) wat een inspiratie qua beleefdheid, serieusheid en zakelijke correctheid! Heb... Supervriendelijk meedenkend personeel, heel fijne vibe!! Met name de jonge (17jarige!) ‘leidinggevende’ (naam vergeten) wat een inspiratie qua beleefdheid, serieusheid en zakelijke correctheid! Heb enkel een superlieve minstens zo beleefde dochter maar oh zo een werknemer/zoon wil werkelijk iedere moeder, chapeau!

Do

Geweldig! Leuke plek, fijne sfeer en vriendelijke werknemers!