Fabienne

Te weinig surveillance

Beste Fabienne,
Beste Fabienne,
Bedankt voor jouw beoordeling. We vinden het erg jammer dat je niet tevreden bent over de surveillance op het park. Het is voor ons van groot belang dat iedereen veilig kan springen in het park. We nemen jouw feedback ook zeker mee om onze service te verbeteren.

Marlies

Ik vond alles super netjes geregeld en bijgehouden, alles was schoon (zoals toiletten) en de sfeer was goed.

Rico

Geen goede ontvangst. En je wordt helemaal aan je lot overgelaten. Totaal geen duidelijkheid over wanneer er wat gebeurd buiten het springen om.

Beste Rico,
Beste Rico,
Bedankt voor je review! We vinden het erg jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over jouw bezoek. We stellen je feedback erg op prijs en nemen dit mee om onze service te verbeteren. We hopen echter dat we je alsnog een keer mogen begroeten en dat jouw bezoek dan helemaal naar wens zal verlopen.

Roeland

Was uitgerekend toen mijn dochters van 6 en 8 er waren een complete Franse school met oudere kinderen binnen gekomen.

Beste Roeland,
Beste Roeland,
Bedankt voor je beoordeling! We vinden het jammer dat je bezoek aan Jumpsquare Arnhem niet helemaal naar wens was. We stellen het in ieder geval erg op prijs dat je ons hebt geïnformeerd over de ervaring die je met ons hebt gehad. We hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen en hopen dat jouw bezoek dan wel geheel nar wens zal verlopen.

Emma van de weerd

Fijn dat er mini jump is voor de kleintjes. Alles is goed geregeld. Vriendelijk personeel.

Sylvia Van den Ham

Erg jammer dat van tevoren niet was aangegeven dat de jongste niet mocht springen. We kwamen nl uit apeldoorn

debbie

De jongens kunnen niet de hele tijd op de trampolines, waren helaas maar beperkt open

Lisa

We hielden een kinderfeestje bij Jumpsquare, iedereen heeft het naar zijn/haar zin gehad en zeker weer eens iets anders als de befaamde indoorspeeltuinen.