Duur verkeerde polsbandje we hadden nog een half uur we moesten naar de kassa voor een ander kleur band en dat ging van onze tijd af. Tafels waren vies werd niks opgeruimd onvriendelijke medewerkers

Hi,
Bedankt voor jouw beoordeling! Wat jammer om te lezen dat het bezoek aan Jumpsquare Arnhem niet naar wens was. We stellen je feedback erg op prijs en nemen het mee om onze service te verbeteren. We hopen echter dat we je alsnog een keer mogen begroeten en dat jouw bezoek dan helemaal naar wens zal verlopen.

Esra

Meeste onderdelen waren gesloten. Mijn kinderen vond het echt saai dit keer omdat ze niet veel konden doen. Je betaald er voor maar een gedeelte is gewoon gesloten.

Hi Esra,
Hi Esra,
Bedankt voor je review! Wat jammer dat jouw bezoek niet helemaal naar verwachting is gelopen. We nemen je feedback mee om onze service te verbeteren en hopen je nog eens te mogen verwelkomen.

WB

Mis begeleiding bij de verschillende onderdelen zodat er meer een spel element in zit

Hi,
Bedankt voor je beoordeling! Wij stellen je feedback erg op prijs en nemen het mee om onze service te verbeteren,

Elise Commerell

Waren voor 14h binnen. Druk bij de kassa, kids waren pas aan het springen 14.10h. Stipt 15h moesten ze wel het springterrein verlaten. Bij andere jumpcentra is dat toch echt anders geregeld.

Hi,
Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer om te lezen dat het bezoek niet naar wens was. We stellen het erg op prijs dat je de tijd hebt genomen om ons te informeren over de ervaring die je met ons hebt gehad. Dit helpt ons om onze service te verbeteren. We hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen en hopen dat jouw bezoek dan wel geheel naar wens zal verlopen.

C

Fijn voor jongens, maar het zou beter schoon en fris kunnen maken.

Daphne

Leuk, maar niet heel speciaal. Zeker niet voor die prijs.

Poldermans

Erg leuk voor de kinderen en ouders kunnen goed zitten

Jacqueline

Vriendelijk en behulpzaam personeel, zijn duidelijk met hun huisregels en leggen het de kinderen rustig en begripvol uit.
Afgelopen zaterdagavond was mijn 9-jarige dochter tijdens haar sprong...
Afgelopen zaterdagavond was mijn 9-jarige dochter tijdens haar sprong verkeerd op haar arm terechtgekomen…ze kreeg meteen een ice-pack en werd nauwlettend in de gaten gehouden met uitleg waar de ice-pack voor diende en hoe deze het best op haar arm kon blijven liggen! Over 5 min. zou haar situatie opnieuw bekeken worden en mocht de pijn niet afgenomen zijn dan zou er in overleg besproken worden op welke manier er hulp ingeroepen zou worden! Ik heb een verpleegkundige achtergrond en stond versteld! Hoe kundig en professioneel hier gehandeld werd in zo’n situatie!
Dit alles met vriendelijk oogcontact met haar en volledige aandacht voor haar! Wat ik persoonlijk erg belangrijk vind.
Gelukkig was het meer schrik dan pijn en was ze niet veel later weer vrolijk verder aan het springen!
Maar toch heel erg bedankt voor het serieus nemen van haar pijnklachten en de goede zorgen! Top!

Angela

Kinderen hebben altijd de volle 90 minuten plezier.. komen alleen even om te drinken tussendoor. Zo kunnen ze als het vies weer is toch lekker hun energie kwijt :)