Heel leuk voor de kinderen. Wel jammer dat je als ouder ook evenveel moet betalen zoals de kinderen ik heb nie gesprongen enkel meegewandeld met mijn dochter van 3jaar. Heel vriendelijk. Het...Heel leuk voor de kinderen. Wel jammer dat je als ouder ook evenveel moet betalen zoals de kinderen ik heb nie gesprongen enkel meegewandeld met mijn dochter van 3jaar. Heel vriendelijk. Het summerdeal ticket met een gratis ijsje is tof maar wel jammer als de kindjes juist geen racket ijsje mogen dat dit nie ingewisseld kon worden met een beetje bij te leggen voor een magnum ijsje. Mvg Daphnie
Seynhaeve ludwine
Kinderen hebben leuke namiddag en je kan zelf op je gemak wat drinken en genieten van je kinderen hun kunnen.
Elien
Duidelijk hoe laat je aanwezig moet zijn, duidelijke afspraken, mooi trampolinepark
Sylvie
Niet meer zo charmant als voorheen. Aankleding soberder. Toegang ravotgrot ingeperkt. Buitenspeelolaats afgesloten. Wij komen niet meer terug
Lieve Moens
Onvriendelijk personeel... 2u op voorhand gereserveerd, doordat niemand aan de balie was, pas 15min later kunnen starten. Achter de toog in de cafetaria stonden 4 personeelsleden te hangen op de...Onvriendelijk personeel... 2u op voorhand gereserveerd, doordat niemand aan de balie was, pas 15min later kunnen starten. Achter de toog in de cafetaria stonden 4 personeelsleden te hangen op de toog, ik bestelde twee waters en een thee via de QR code. Na 30min liet ik een dame weten dat ik ze nog niet kreeg, ze zei 'dat komt wel'. Echter alle 4 bleven verder wachten, hangen achter de toog. Ik ben mijn bestelling na 45min zelf gaan halen, ze wisten van niks. Tot overmaat van ramp betaalde ik voor deze service 90 cent fooi, die automatisch aan mn rekening werd toegevoegd in het bestelproces. Ook geen sorry... Geen wc papier of handdoekjes meer in het toilet. Het personeel ziet geen werk.
Regina Vandenbroucke
Heel vriendelijk personeel. We waren een halfuur te laat daar geraakt, en ze stelden zelf voor om ons startuur dan ook half uurtje op te schuiven zodat kids hun tijd volledig konden besteden....Heel vriendelijk personeel. We waren een halfuur te laat daar geraakt, en ze stelden zelf voor om ons startuur dan ook half uurtje op te schuiven zodat kids hun tijd volledig konden besteden. Veel begrip ook voor kinderen met een onzichtbare beperking. Er was weinig volk, waardoor het ook aangenaam was voor de kinderen om te spelen.
Celine
Personeel was geweldig vriendelijk en behulpzaam.
Maar daar stopt het wel een beetje, sinds de verandering van hangtime naar jumpsquare vallen volgende zaken op.
- vuile...Personeel was geweldig vriendelijk en behulpzaam.
- vuile toiletten, we waren bij opening gekomen tot 13 uur en geen enkel van de toiletten (mannen en vrouwen) had toiletpapier, 2 toiletten stroomden over en overal lag vuiligheid.
- begeleiders moeten nu betalen om mee te gaan, voorheen mocht je als ouder met een kleuter mee naar de toestellen of ze te helpen in en uit het ballenbad. Dit zorgt voor een duurdere uitstap.
- geen gratis drinkwater meer
- buitenspeeltuin is niet meer beschikbaar en terras ligt er ook armzalig bij.
- cafetaria is ook heel vuil geworden en plots staan er zetels voor de uitgang van het speeltuintje naar de cafetaria… bizar
Conclusie, na overname is het duurder geworden, vuiler en minder te doen. Dan zijn er betere alternatieven
Jill reyserhove
Lange file aan de kassa, slechts 1 persoon. Oor zowel gereserveerd als niet gereserveerd. Hierdoor konden de kids maar later binnen alhoewel we ruim op tijd waren