Jessie Jonckheere

Heel leuk springen maar te weinig drankjes bij het feestje. Ik had duurste formule genomen maar met dat er daar geen drankjes inzaten alleen caprisun. Heb ik zeker voor nog 100 euro verdaan. Dus in... Heel leuk springen maar te weinig drankjes bij het feestje. Ik had duurste formule genomen maar met dat er daar geen drankjes inzaten alleen caprisun. Heb ik zeker voor nog 100 euro verdaan. Dus in toekomst weet ik niet als ik terug kom.Ook na het eten mochten ze niet meer springen terwijl er niemand meer op zat dit laten ze wel toe in andere trampoline parken als er niet veel mensen meer springen. Begrijp dat als te druk is dat er dan nee wordt gezegd maar nu was dit zeker haalbaar.

KC

Kinderen hebben zich goed geamuseerd! We vonden het wel prijzig (ook parking). Bediening van de drank duurde soms wel lang. Bij de frietjes veel te weinig sausjes. Tafel was krap gedekt.

Stefanie

Fijn concept om te spelen maar enorm rigide qua feestjes. Op de website staat keuze tussen ( donut, ijsje, popcorn, chips) bij aankomst kunnen kinderen niet tussen alles kiezen. Iedereen donut of... Fijn concept om te spelen maar enorm rigide qua feestjes. Op de website staat keuze tussen ( donut, ijsje, popcorn, chips) bij aankomst kunnen kinderen niet tussen alles kiezen. Iedereen donut of niemand donut… beetje spijtig want het is kostelijk genoeg. 1 kindje lust geen sapje…. Kan niet gewisseld worden tegen water…. Dus einde van de rit is dat een kostelijk gebeuren.

Laura B

Personeel mag wel wat vriendelijker zijn. Niet te spreken dat ze geen cash geld aannemen. Je moet je kinderen dus een bankkaart meegeven of ze kunnen niets drinken!

Katelijne Wemans

Het was heel rustig op vrijdagavond. Vlak na het springen stond het eten al klaar.

Valcks

Leuk voor de kindjes. Bewaking op het terrein 👌

Debbie Knockaert

Wel goed, maar eerste indruk was iets minder vriendelijk; na eventjes werd het beter. Héél proper en in orde.