Alles goed geregeld, geen tijdverlies bij aankomst. Prima service, propere accommodatie bij opening
Annelies
Gemakkelijk reserveren. Gratis wifi waardoor ik kon werken terwijl de kinderen de tijd van hun leven hadden. Heel vlotte bestelling met QR-code aan de tafel.
Jvp
Overzichtelijk voor de ouders proper goed georganiseerd. Juist het personeel (jobstudenten) mag ietsje aandachtiger zijn bij de kids
De Hondt Rudy
Prachtig trampoline parcours. Alles aanwezig.
Tine Vandenbroucke
Altijd leuk
Chantal
Veel ruimte, opgedeeld in verschillende zone’s…
L
Op een onbeschofte manier afgeblaft omdat we de verkeerde kousen aanhadden. Precies of we de grootste misdadigers waren dat we dat bordje niet gezien hadden.
Johnny Bultinck
Meer toezicht dochter heeft zich bezeerd door groep jongens die er zomaar bij sprongen…volgende de keer zal de papa wel mee springen
Sander
13:45 toegekomen, gereserveerd om 14u. Pas om 14:15 kunnen springen omdat mensen die niet gereserveerd hebben ook in de gereserveerde rij stonden aan te schuiven.. hierdoor kwartier minder...13:45 toegekomen, gereserveerd om 14u. Pas om 14:15 kunnen springen omdat mensen die niet gereserveerd hebben ook in de gereserveerde rij stonden aan te schuiven.. hierdoor kwartier minder kunnen springen.