Zeer lang moet wachten voor ze ons konden bedienen , ondertussen zelf tickets online gekocht , bij invullen van de ware weinig info had paar keer opnieuw mogen doen , ze vonden dan de namen niet ,...Zeer lang moet wachten voor ze ons konden bedienen , ondertussen zelf tickets online gekocht , bij invullen van de ware weinig info had paar keer opnieuw mogen doen , ze vonden dan de namen niet , het duurde 30min voor we eindelijk de bandjes hadden
Pollet
Ik begeleidde mijn 2 kleinkinderen van 3 jaar en 5 jaar en betaalde voor een bezoekje van 1 uur 45,00 €. Ik ben gan oordeel dat ik als begeleidster een beterkoper prijs mocht hebben en een kind van...Ik begeleidde mijn 2 kleinkinderen van 3 jaar en 5 jaar en betaalde voor een bezoekje van 1 uur 45,00 €. Ik ben gan oordeel dat ik als begeleidster een beterkoper prijs mocht hebben en een kind van 3 jaar eveneens
Vg
Zeer onvriendelijke personeel .nooit meer
Jetty Sypre
Een heel gedoe met invullen van papieren Moet 24 uur voordien reserveren….
Veel te strenge regels, te duur, geen gescheiden kleuter/grote kinderen halve dagen en kleuters mogen niet alleen springen waardoor het super duur wordt
Griet
De kidsjump was een zeer leuke ervaring voor onze kids van 4 en 5 jaar