Altijd gezellig voor kinderen en inkom is gratis voor die gene niet gaan springen. parking vind ik wel duur.
Boyen maria
Ik zou enkel geaag ook een willen komen met mijn kleinzoon met ass. Jammer dat dit nu nog niet kan.
Sprockeels
Netjes, goed georganiseerd, voldoende toezicht
Tempo Sienna en Liam
Kids kunnen zich echt uitleven
Jolien
Was reeds de 20ste keer denk ik maar eerste keer dat het echt tegenviel. Onvriendelijk onthaal, croque monsieur van 8 euro ter grootte van een tas koffie…
Lotte
Leuk maar prijzig in verhouding. Jammer dat er ook voor de parking nog eens extra betaald moest worden.
Przemyslaw Musial
Positief gevoel
Bianca vanderhaegen
Leuk voor een feestje
Melissa
Leuk, maar jammer dat het niet super proper was (wc’s, trampolines zelf, omkleedcabine) Omkleedcabine is lastig gezien iedereen zomaar kan binnenlopen en iedereen van de inkomhal/onthaal je kan...Leuk, maar jammer dat het niet super proper was (wc’s, trampolines zelf, omkleedcabine) Omkleedcabine is lastig gezien iedereen zomaar kan binnenlopen en iedereen van de inkomhal/onthaal je kan zien.