Ik moest volle pot betalen gewoon om naast mijn kind te lopen terwijl het op de trampolines speelt terwijl ik 1 zelf niets mag en kan doen wegens ziekte en 2 er minstens 2 andere kinderen op de...Ik moest volle pot betalen gewoon om naast mijn kind te lopen terwijl het op de trampolines speelt terwijl ik 1 zelf niets mag en kan doen wegens ziekte en 2 er minstens 2 andere kinderen op de piste aanwezig waren die even oud of kleiner waren dan mijn kind en ook geen begeleider meehadden op de piste. Bij aanspreken over deze feiten is het enige antwoord dat je krijgt: je moet betalen, we doen alleen ons werk en de kids zonder begeleider mochten ook gwn doorspringen
Sander
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Robin Robaeys
Leuke namiddag gehad !
Asser el kantachi
Een toffe park
gerard mortele
Het was heel leuk,we kwamen voordien ook al veel,maar we waren een kwartier voor tijd en hadden alle weavers vooraf ingevuld,maar door drukte ad kassa konden ze maar springen tien na elf,en als je...Het was heel leuk,we kwamen voordien ook al veel,maar we waren een kwartier voor tijd en hadden alle weavers vooraf ingevuld,maar door drukte ad kassa konden ze maar springen tien na elf,en als je maar een uur hebt is dit jammer,verder tevreden,de jongen ad kassa deed zijn best maar was heel druk
De big airbag werkte niet jammer.
anoniem
Ik werd in elkaar geslaan door jongens en de medewerker deed er niks aan
Damian
Good play
Alexandra
Enorm sfeervol genieten. Zowel met springsctiviteit als een tusdendoortje. Een echte aanrader voor jong en oud