Sluit mij volledig aan bij andere klachten. Bij binnenkomst blijken de weken geleden aangevraagde snoepzakjes er niet te zijn. Op mijn...Incapabele en onbeschofte locatiemanager.
Sluit mij volledig aan bij andere klachten. Bij binnenkomst blijken de weken geleden aangevraagde snoepzakjes er niet te zijn. Op mijn vraag waarom dat niet vooraf is doorgegeven zodat we zelf iets konden regelen, komt het antwoord van de dame achter de balie dat ze dat “net pas op haar computer ziet”. Deze dame is de locatiemanager. Vertelt vervolgens een minuut later doodleuk dat de leveranciers niet hebben geleverd. Vreemd als je dat net pas ziet en gelijk weet dat de leveranciers niet hebben geleverd. Vervolgens moeten bij inchecken zelf namen worden ingevoerd in een computersysteem dat kuren vertoond. Per ongeluk gaat dit fout. Het systeem biedt geen mogelijkheid om te corrigeren. De dame achter de balie zegt dat ik verkeerde geboortedata en onjuiste namen doorgeef (in haar computer staat Jasmijn, waarschijnlijk een andere groep). Wij komen alleen met jongens en beschuldigt mij waar kinderen en andere bezoekers bij staan vanwege de ‘foute invoer’ vervolgens van fraude!. Op mijn boosheid over die ongefundeerde en onbeschofte opmerking wordt gedreigd ons niet toe te laten. Wordt daarna niet geholpen om de foutieve aanpassing te doen. Kinderen moeten ruim 20 minuten wachten op mevrouw de manager, die totaal geen poging doet om ons te helpen om de systeemfout gecorrigeerd te krijgen. De kinderen moeten wachten en krijgen er geen minuut bij. Deze dame is volledig incapabel voor haar vak, geen idee wat klantgericht is en schadelijk voor het merk jumpsquare. Wij hebben de dag afgesloten met een bittere nasmaak. En zal dan ook een klacht indienen bij het hoofdkantoor.
marielle gravemaker
Voor vier personen 120 min springen tijdens lunchtijd. Is de keuken gesloten vanwege te weinig personeel. Op de website staat dat je niet eigen eten en drinken mag nuttigen, dus had ik dat niet mee...Voor vier personen 120 min springen tijdens lunchtijd. Is de keuken gesloten vanwege te weinig personeel. Op de website staat dat je niet eigen eten en drinken mag nuttigen, dus had ik dat niet mee genomen. Nu hebben we honger en kan je alleen snoep kopen. Vind ik echt niet normaal
Mulder
Eindelijk weer een kinderfeestje mogen vieren na alle lockdowns is natuurlijk te gek! Mijn dochter helemaal blij dat ze haar verjaardag mocht vieren. Komen we aan bij Jumpsquare Nieuwegein, wordt...Eindelijk weer een kinderfeestje mogen vieren na alle lockdowns is natuurlijk te gek! Mijn dochter helemaal blij dat ze haar verjaardag mocht vieren. Komen we aan bij Jumpsquare Nieuwegein, wordt ons verteld dat de friet op is. De oplossing die aangeboden werd waren broodjes en een extra snack. Heel jammer, maar oké, als de kids maar lol hebben. Eenmaal in de jumphal, blijkt de Twister dicht te zijn in het Airpark :( Dat was de reden van de keuze voor dit park. Wat een teleurstelling voor mijn dochter. 5 minuten vóór het eten werd ons meegedeeld dat ook de broodjes op waren! Het alternatief werd een slushpuppy... euh als avondeten?? Met 2 snacks per kind stonden we buiten. Geen korting, geen tegoedbon, geen oplossing (behalve de slushpuppy). Een levering van de Sligro die niet aankomt is vervelend en hebben wij begrip voor, maar had even 6 zakken friet gehaald bij de AH en je had tevreden klanten gehad op je zaterdag. En een melding van gesloten attracties zou ook een goede service zijn.
Wil
Goed geregeld
coolen
Slechte horeca service
Reactie Jumpsquare Nieuwegein:
Beste Ruben, Vervelend om te horen dat u het zo ervaren heeft. Hopelijk heeft de Jumper het verder wel naar zijn/haar zin gehad! Ik heb u een mail gestuurd om samen tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet.
Personeel was niet echt gemotiveerd wc waren erg vies en erg lang wachten bij de bar
Leon
Het was leuk, maar meerdere trampolines waren stuk. Ik vond de uitleg heel matig. was niet te verstaan als de muziek zo hard staat. Daarnaast heb ik een kwartier in de rij gestaan voor de catering...Het was leuk, maar meerdere trampolines waren stuk. Ik vond de uitleg heel matig. was niet te verstaan als de muziek zo hard staat. Daarnaast heb ik een kwartier in de rij gestaan voor de catering maar kwam er gewoon niemand helpen, zelfs niet ná vragen.