Joane

Niet bereikbaar via telefoon. Onderbezetting waardoor er niet veel mensen gebruik kunnen maken van faciliteiten.De prijs is te hoog.

Reactie Jumpsquare Nieuwegein:

Beste,
Vervelend om te horen dat u het zo ervaren heeft.
Ik neem vanmiddag telefonisch contact met u op, om samen tot een juiste oplossing te komen.
Met vriendelijke groet.

Cindy

Heel rommelig en jammer dat het zit gedeelte voor de ouders niet apart is van het spring gedeelte en wc was een bende en glad!

Reactie Jumpsquare Nieuwegein:

Beste Cindy,
Vervelend om te horen dat u het zo ervaren heeft.
Hopelijk heeft de Jumper het verder wel naar zijn/haar zin gehad!
Ik neem vanmiddag telefonisch contact met u op, om...
Beste Cindy,
Vervelend om te horen dat u het zo ervaren heeft.
Hopelijk heeft de Jumper het verder wel naar zijn/haar zin gehad!
Met vriendelijke groet.

FamdeVries

Leuke trampoline's. We waren er met een kinderfeestje, de kinderen zouden uitleg krijgen 3 min voor aanvang van de jumpsessie, echter was de medewerkster al wat eerder begonnen en was ze totaal... Leuke trampoline's. We waren er met een kinderfeestje, de kinderen zouden uitleg krijgen 3 min voor aanvang van de jumpsessie, echter was de medewerkster al wat eerder begonnen en was ze totaal niet te verstaan door de keiharde muziek. Toezicht is verder wel goed, maar een tip zou zijn om die muziek even uit te zetten voor een nieuwe jumpsessie.

Maarten Dijkhuizen

Een degelijk en goedverzorgde trampolineparadijs. Vriendelijke en attente medewerkers. Telkens weer een fijn uitje met mijn dochter.

Elbert

Goed, ik had weinig contact, dus kan niet beoordelen supergoed is.

Trudy Winkel

Leuke acomodatie voor kinderen om te springen.

Nvt

Het is leuk voor jong en oud! Is een gezellig uitje! Veel mogelijkheden om te doen en m'n dochter vind het geweldig, ikzelf ook.