De kids hebben super genoten! Paar aandachtspunten. Ik vond het sanitair zwaar onvoldoende schoon. Er zat bij de jongens wc zelfs poep aan de muur. We hadden een kind bij ons met...De kids hebben super genoten! Paar aandachtspunten. Ik vond het sanitair zwaar onvoldoende schoon. Er zat bij de jongens wc zelfs poep aan de muur. We hadden een kind bij ons met glutenallergie. Daar werd alleen van gezegd dat glutenvrij niet gegarandeerd kon worden. En uitgerekend zijn patatje werd geserveerd op het dienblad met de snacks.... Hier zou meer aandacht voor moeten zijn!!
R
Overzichtelijk, netjes en een heel leuk uitje.
Marie-Louise van Heel
Prettig springpark voor de kinderen, zeker met die uitbreiding
Lous
Leuk voor de kids maar wat moest dat meisje aan de kassa hard werken. Kassa en bar en telefoon , dat is een beetje teveel. Ze bleef lachen en vriendelijk dat wel
Yvonne
Heerlijk uitje
Yvo
Leuk jumppark
Nvt
Leuk park, lekker uitdagend, heel vriendelijk personeel. Enige puntje van kritiek: het sanitair is vaak vies, geen zeep en handdoekjes.