V ede

Niet schoon!! (Nu ivm Corona moeten ze beter de “regels” hanteren, ook personeel)

Femke Kuiper

Leuk voor kinderen, veilig en uitdagend. Feestje was erg geslaagd! Wel heel warm en veel hard lawaai (voor de niet-springers). Nog een punt van kritiek: we waren met één persoon minder dan... Leuk voor kinderen, veilig en uitdagend. Feestje was erg geslaagd! Wel heel warm en veel hard lawaai (voor de niet-springers). Nog een punt van kritiek: we waren met één persoon minder dan gereserveerd (en betaald) en zouden een tegoedbon krijgen. Vergeten tijdens de afspraak en ondanks meerdere telefoontjes en e-mails nog steeds geen reactie. Erg vervelend om steeds achteraan te gaan. Hopelijk wordt het via deze weg geregeld!

Michiel

Ontvangst niet prettig, dubbele reservering en daardoor blijkbaar geen tafel beschikbaar, half uur vooraf aanwezig zoals online verzocht werd niet echt op prijs gesteld door medewerkers

Miranda

Het springen is voor de kinderen heel leuk maar de muziek staat belachelijk hard en het personeel is niet heel gastvrij.

Myrthe Spelbos

Weinig rekening met Corona gehouden. Teveel mensen (kinderen). Wij als volwassenen gewoon doorgelaten, maar zelf besloten dat het niet kon. We zijn op een later moment teruggekomen.

Bianca van Aken

Duurde lang voordat ze konden beginnen aangezien mens en voor ons niets Hadden voorbereid ging zeker 10 min van tijd af en dat voor 11personen beetje jammer.

Merel Dijkman

Activiteit leuk, personeel onrustig en niet goed georganiseerd