Melanie

Omdat het heel goed geregeld was en zeer vriendelijk personeel

Anne

De kinderen vonden het echt fantastisch, maar ik blijf het helaas te duur vinden waardoor we er eigenlijk nooit komen.

Reactie Jumpsquare Tilburg:

Beste Anne,
Beste Anne,
Bedankt voor jouw beoordeling! We vinden het erg jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over jouw bezoek. We nemen je feedback mee om onze service te verbeteren en hopen je nog eens te mogen verwelkomen.
Team Jumpsquare

Nathalie Bogers

De kinderen hebben zich super vermaakt. Jammer dat de toren dicht was.

Moniek

Netjes en verzorgd. Aardig personeel. Leuke middag!

Vinken

De kinderen vonden het erg leuk. Vriendelijk personeel.

Renate van der Horst

Ze waren zeer gastvrij we hadden nog iemand extra voor het feestje en dat was geen probleem. Zeer behulpzaam bij een klein ongeluk tijdens het springen. een geslaagd feestje.

Sharon

Kinderen werden er een half uur te vroeg afgehaald, 2 uur betaald, moest in de spring tijd uit laten zoeken voor hoelang ik betaald heb, heeft toch zeker wel 5 minuten van de spring tijd gekost. Kon... Kinderen werden er een half uur te vroeg afgehaald, 2 uur betaald, moest in de spring tijd uit laten zoeken voor hoelang ik betaald heb, heeft toch zeker wel 5 minuten van de spring tijd gekost. Kon geen sorry vanaf, nadat we friet hadden besteld. Was er nog een mevrouw die het had met haar kinderen, die werden er ook afgehaald. Vond dat heel slecht!

Reactie Jumpsquare Tilburg:

Beste Sharon,
Beste Sharon,
Bedankt voor jouw beoordeling! We vinden het jammer om te lezen dat jouw bezoek niet geheel naar wens was. We stellen je feedback erg op prijs en nemen het mee om onze service te verbeteren. We hopen echter dat we je alsnog een keer mogen begroeten en dat jouw bezoek dan wel helemaal naar wens zal verlopen.
Team Jumpsquare