Chantal van geffen

Op ene leuke manier in beweging blijven

IM

Vierde keer les deze keer level 3,opnieuw niks bij geleerd. Top lesgevers mega leuk, maar bijleren niks. Jammer dit

Hi,
Bedankt voor je review! Wat vervelend om te lezen dat het bezoek niet naar wens was. Wij stellen je feedback erg op prijs en nemen het mee om onze service te verbeteren. We hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen en hopen dat jouw bezoek dan wel geheel naar wens zal verlopen.

Martens Brechtje

Leuk kinderfeestje gehad. Alleen de klantvriendelijkheid laat te wensen over.

Mariëlle

Mooi park, aardige medewerkers. Op een drukke woensdagmiddag was er een stroomstoring. Alle kinderen werden direct naar hun tafels verstuurd en er werd gezocht naar een oplossing. Ondertussen bleven... Mooi park, aardige medewerkers. Op een drukke woensdagmiddag was er een stroomstoring. Alle kinderen werden direct naar hun tafels verstuurd en er werd gezocht naar een oplossing. Ondertussen bleven de medewerkers vriendelijk en aardig, ondanks hun eigen schrik en het feit dat ze het zelf niet konden oplossen. Na de storing, mochten de kinderen hun jumptijd inhalen. Complimenten voor alle medewerkers van die middag (5 juli)!

Fam. Hartog

Slechte planning, we waren er om 15.00 uur en konden pas om 15.45 uur springen aangezien de rijen bij de kassa erg lang waren en er geen tafel voor ons beschikbaar was. Discolichten waren vergeten... Slechte planning, we waren er om 15.00 uur en konden pas om 15.45 uur springen aangezien de rijen bij de kassa erg lang waren en er geen tafel voor ons beschikbaar was. Discolichten waren vergeten aan te zetten en gingen pas om 16.25 aan toen mijn dochter om gevraagd had. Eten kwam om 16.30 uur dus de kinderen hebben maar 45 min gesprongen. Echt heel slechte organisatie/planning!

Beste familie Hartog,
Wat vervelend om te lezen dat het kinderfeestje niet naar wens is verlopen.
Beste familie Hartog,
Wat vervelend om te lezen dat het kinderfeestje niet naar wens is verlopen.
Wij stellen je feedback erg op prijs en nemen het mee om onze service te verbeteren! Wij hopen dat een volgend bezoek wel naar wens zal verlopen.

Roling

Lessen zijn goed hoor en personeel erg vriendelijk maar horeca gedeelte laat zeer te wensen over.
Zoon lest van 18 tot 19 uur en wij wilden graag eten na afloop omdat ik vanaf Belgische grens kom. Vorige les horecagedeelte gesloten tijdens de les en afgelopen les geen pizza's of panini broodjes. Hierdoor lopen jullie echt wel inkomsten mis zonde!

Met...

Tim Klein

Cursus: Best prijzig, prijs/kwaliteit niet in verhouding. De kinderen geven aan te veel leeftijdsverschil te ervaren. Liever categorie bv 12/13 en geen heel jonge kinderen erbij. Na 2 cursussen nog... Cursus: Best prijzig, prijs/kwaliteit niet in verhouding. De kinderen geven aan te veel leeftijdsverschil te ervaren. Liever categorie bv 12/13 en geen heel jonge kinderen erbij. Na 2 cursussen nog geen Level 1 gehaald. Als je met niveaus werkt, maak dan gebruik van meerdere en levels (bv level1.1, 1.2, 1.3, kennel 2 etc) zodat de kinderen het gevoel hebben vooruit gegaan te zijn en geslaagd na een cursus ipv 2x niet halen. Nu teleurstelling en de motivatie neemt na 2x af. Of .... stap van niveaus af en laat vooral de Fun met tricks voorop staan.

Beste Tim,
Beste Tim,
Bedankt voor je review! Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over onze cursus JumpScool. Wij stellen je feedback erg op prijs en nemen het mee om onze service te verbeteren!

Judith Van Nuenen

Het jumpen en het speelveld is voor de kinderen erg leuk, dus in die zin was het erg geslaagd! Echter het aantal personeelsleden is ver onder de maat. Aanmelden: ruim 10 minuten moeten wachten. De... Het jumpen en het speelveld is voor de kinderen erg leuk, dus in die zin was het erg geslaagd! Echter het aantal personeelsleden is ver onder de maat. Aanmelden: ruim 10 minuten moeten wachten. De jumpsokken in de juiste maten ophalen: ruim 10 minuten op moeten wachten. Een kannetje ranja halen: ruim 5 minuten wachten. Enz
Niets ten nadelen van de jongens die aan werk waren, maar zij kunnen dat niet bolwerken. Ook stond er plots een bordje: horeca gesloten ivm zieken. Maar dat bordje werd er een andere keer dat ik er was ook meer gezet dus dat is wel heel toevallig.
Al met al dus veel te weinig personeel!!!
En dan vind ik het wel een hele hele dure activiteit, wat het dus qua organisatie zeker niet waard is!!!

Beste Judith,
Beste Judith,
Bedankt voor je review! Wat vervelend om te lezen dat het bezoek niet naar wens was. Wij stellen je feedback erg op prijs en nemen het mee om onze service te verbeteren! We hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen en hopen dat jouw bezoek dan wel geheel naar wens zal verlopen.

Jenny

Alles prima verzorgd. Kinderen hebben zich goed geamuseerd. Complimenten voor het leuke personeel!
Ondanks de drukte heel vriendelijk en snel geholpen.