Christine

Vind het wel heel leuk alleen als je een feestje hebt met kidneren van 3 uur maar je echt alleen maar een bepaalde tijd mag springen geeft dat toch een minder handige indeling. Je voelt je wel erg... Vind het wel heel leuk alleen als je een feestje hebt met kidneren van 3 uur maar je echt alleen maar een bepaalde tijd mag springen geeft dat toch een minder handige indeling. Je voelt je wel erg gedwongen in de tijd. Personeel is wel super aardig

Beste Christine,
Beste Christine,
Wat vervelend om te lezen dat het kinderfeestje niet helemaal naar wens was. Wij stellen je feedback erg op prijs en nemen het mee om onze service te verbeteren. We hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen en hopen dat jouw bezoek dan wel geheel naar wens zal verlopen.

Daria

Onbeschofte service medewerkers, die je schreeuwend aanspreken als je even schoenen boven een trap laat of als je foto wilt maken. Er wordt niks vooraf gecommuniceerd dat je 10 min pasje moet hallen... Onbeschofte service medewerkers, die je schreeuwend aanspreken als je even schoenen boven een trap laat of als je foto wilt maken. Er wordt niks vooraf gecommuniceerd dat je 10 min pasje moet hallen etc, bij de balie sta je halfuur zelfs als je alles vooraf hebt geboekt. Niemand ontvang je om naar je tafel te verwijzen

Beste Daria,
Beste Daria,
Wat vervelend om te lezen dat het bezoek niet helemaal naar wens was. Wij stellen je feedback erg op prijs en nemen het mee om onze service te verbeteren. We hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen en hopen dat jouw bezoek dan wel geheel naar wens zal verlopen.

Yvonne

De tafel stond niet klaar bij binnenkomst kinderfeestje, meisje was zeer vriendelijk en deed erg haar best, kinderen hadden nog honger maar de keuken was gesloten, was fijn geweest als men even had... De tafel stond niet klaar bij binnenkomst kinderfeestje, meisje was zeer vriendelijk en deed erg haar best, kinderen hadden nog honger maar de keuken was gesloten, was fijn geweest als men even had gevraagd of we voldoende hadden (de kinderen zaten net te eten), ze mochten wel nog kwartiertje extra jumpen, toezicht in de zaal was onvoldoende, kwamen wel direct in actie na een klacht, weinig disco verlichting in de zaal, daar had ik meer van verwacht, ijsjes na afloop zijn ze vergeten mee te geven. Was toch een behoorlijk bedrag wat er voor een kinderfeestje wordt gevraagd, dan mag je ook verwachten dat alles piccobello in orde is en dat was het helaas niet.

Beste Yvonne,
Wat vervelend om te lezen dat het kinderfeestje niet naar wens is verlopen.
Beste Yvonne,
Wat vervelend om te lezen dat het kinderfeestje niet naar wens is verlopen.
Wij stellen je feedback erg op prijs en nemen het mee om onze service te verbeteren! Wij hopen dat een volgend bezoek wel naar wens zal verlopen.

Nelsa de Witte

Het was een hele leuke verjaardag voor mijn zoon. Het eten werd goed voorbereid en tijdens de jumpsessie is mij alles goed uitgelegd. Wat ik erg jammer vind is dat in de mail was aangegeven dat het... Het was een hele leuke verjaardag voor mijn zoon. Het eten werd goed voorbereid en tijdens de jumpsessie is mij alles goed uitgelegd. Wat ik erg jammer vind is dat in de mail was aangegeven dat het verstandig is om 15 minuten voorafgaand aan de reservering aanwezig te zijn, maar dat bij aankomst bleek dat de tijd van het kinderfeestje een half uur eerder dan de boeking al was begonnen. Dit vind ik erg onduidelijk. Je zou namelijk verwachten dat als je om 10 uur reserveert dat het feestje dan ook om 10 uur begint.

Beste Nelsa,
Beste Nelsa,
Wat vervelend om te lezen dat het bezoek niet helemaal naar wens was. Wij stellen je feedback over de mail erg op prijs en nemen het mee om onze service te verbeteren. We hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen en hopen dat jouw bezoek dan wel geheel naar wens zal verlopen.

Huvermann

Lekker overzichtelijk, genoeg ruimte, leuke dingen te doen en vriendelijk personeel

Evb

Heerlijk springen, genoeg variatie
Aandachtspunt: strenge regels, begrijpelijk maar de toezichthouders schreeuwden behoorlijk waardoor sommige kinderen wat bang voor ze werden.
Muziek...
Heerlijk springen, genoeg variatie
Muziek was absoluut niet op kinderen afgestemd, zowel qua teksten als de stijl (keihard gebonk).

Andonia Anastasiou

Schoenen ruimte. Personeel is heel aardig!

Schuren

Kinderen hebben zich prima geamuseerd. Kregen zelfs instructies om tricks te leren