Davina

Prachtig spring park maar de bediening en personeel kan wel wat leiding gebruiken. Tafels van 3 uur geleden zijn niet afgeruimd het is 1 grote puinhoop! Heel erg jammer dit. Als je er iets van zegt... Prachtig spring park maar de bediening en personeel kan wel wat leiding gebruiken. Tafels van 3 uur geleden zijn niet afgeruimd het is 1 grote puinhoop! Heel erg jammer dit. Als je er iets van zegt krijg je het antwoord we zitten met zieken. Krijg niet echt de indruk dat het de leidinggevende iets doet. Geen reclame. Voor ons de vraag of we nog een keertje teug komen.

Sera

Kaartjes gekocht, op de website stond open, er was niemand!

Reactie Jumpsquare:

Hallo Sera,
Hallo Sera,
Bedankt voor de review. Wij vinden het ook heel vervelend dat het zo is gelopen. Wij hebben iedereen naar aanleiding van dit voorval gemaild. In deze mail hebben wij ook aangegeven wat er aan de hand was en daarbij een oplossing gegeven. Wij willen u daarom ook vragen om de mail die wij hebben uitgestuurd door te lezen en mocht u aan de hand daarvan vragen hebben dan horen wij dat graag.

Bas

Super jumppark, een drankvergunning en heel vriendelijk personeel. we waren met een groep 20+ mannen gekomen en hebben veel lol gemaakt. we willen graag weer terug komen.

Angela Arts van Duren

Omdat we met t kinderfeestje voor n onaangename situatie kwamen! Zonder dat wij (begeleiding) ergens in werden gemoeid werd 1 vd kinderen eraf gestuurd <25min! en mocht onder geen beding er meer op!... Omdat we met t kinderfeestje voor n onaangename situatie kwamen! Zonder dat wij (begeleiding) ergens in werden gemoeid werd 1 vd kinderen eraf gestuurd <25min! en mocht onder geen beding er meer op! Hij zou 3x gewaarschuwd zijn (met teveel op 1 trampoline) echter de jongen (9!) geeft aan 1x benaderd te zijn en er is zéker geen kwade bedoeling in het spel. Welles/nietes spel volgt en géén enkel begrip. Ben gewoon mega verbaasd over wát er gebeurde; de jonge dame die de jongen toesprak kregen we niet eens te spreken. Onze optiek is dat hij op het verkeerde moment op de verkeerde plek was (bij kinderen die al eerder gewaarschuwd waren) en het op dát moment te druk was (16:15).

Sarah

We zijn helaas niet vriendelijk behandeld bij de balie. Mevrouw die daar werkte heeft ons meerdere leugens verteld, waardoor we niet naar binnen werden gelaten. Er kwam toen gelukkig een andere... We zijn helaas niet vriendelijk behandeld bij de balie. Mevrouw die daar werkte heeft ons meerdere leugens verteld, waardoor we niet naar binnen werden gelaten. Er kwam toen gelukkig een andere medewerker die ons verder heeft geholpen. Komt dit door ons uiterlijk, omdat wij misschien er iets anders uit zien? Heel jammer dit!

De Vaan

Geen goede ervaring gehad maandag. Het springen op zich is oké, al hadden we het wel wat groter verwacht. Personeel wat echt zijn best doet, maar de professionaliteit en aansturing mist. De keuken... Geen goede ervaring gehad maandag. Het springen op zich is oké, al hadden we het wel wat groter verwacht. Personeel wat echt zijn best doet, maar de professionaliteit en aansturing mist. De keuken was een zooitje. Bestelling die maar deels gemaakt werd, de rest moest nog gemaakt worden toen het eerste deel al op was. Je bestelt een panini kipsate en moet zelf terug om naar de naturel chips re vragen. En tot overmaat van ramp heb ik aan mijn panini kipsate een voedselvergiftiging overgehouden maandag waar ik nu nog flink last van heb.

issabella

Vriendelijk personeel, een erg leuk park en vele opties voor eten. erg tevreden mee en de kinderen vonden het heerlijk. Ik kom snel weer terug

Lloyd

Is een super leuk park met veel leuke sportief medewerkers