Elke

Prima trampolines, schoon en vriendelijke medewerkers!

Angela

We zijn voor een kjnderfeesrje bij Jumpsquare Tilburg geweest. Kinderen vonden het jumpen wel leuk. Maar het is wel simpeler en minder sfeervol dan bv jumpXL. Wat wij nog het meest storend vonden... We zijn voor een kjnderfeesrje bij Jumpsquare Tilburg geweest. Kinderen vonden het jumpen wel leuk. Maar het is wel simpeler en minder sfeervol dan bv jumpXL. Wat wij nog het meest storend vonden is de horeca en personeel. Erg jong en onprofessioneel. Jong is niet erg, maar goed opgeleid worden hoe je een horecagelegenheid runt is hard nodig. Ze zijn met eljaarar aan het grapoen en grollen, stoeien in de keuken. Meer aandacht voor grapjes met elkaar dan aandacht voor wat je doet waardoor het allemaal langer duurt. Wanneer het gebracht wordt, bv geen lepeltje of suiker bij de koffie. Niet goed opletten bij het opnemen van bestellingen waardoor de bestellingen niet kloppen. We betalen extra voor de friet extra, wat friet in schil hoort te zijn, maar geen schil te bekkenen. Ze lijken ook niet te weten wat het is, terwijl het wel op de kaart staat.
Ik denk niet dat deze locatie overleeft met betere concurrentie in de buurt voor ongeveer dezelfde prijs. Of er moet drastisch wat veranderen.

Beste Angela,
Beste Angela,
Bedankt voor uw bericht en wij vinden het vervelend om te horen dat u uw bezoek aan ons als negatief hebt ervaren. Naar aanleiding van uw bericht heeft u een mail ontvangen. Graag zou ik samen met u willen kijken naar een geschikte oplossing.
Jumpsquare Tilburg

Naut

Geen aandacht aan de balie toen we iets wouden bestellen en de frikandel en de kip nugget’s, die waren echt op te kotsen!

Beste Naut,
Beste Naut,
wat vervelend dat jou bezoek bij ons niet naar wens is geweest. Onze gasten zijn voor ons het allerbelangrijkst en we doen er alles aan om iedereen zo snel mogelijk te helpen. Helaas is dat dus in dit geval niet gelukt. We zullen ervoor zorgen dat je de volgende keer weer met een tevreden gevoel huiswaarts keert.

Erna

Medewerkers mogen écht betrokkener en beter opgeleid om veilig te helpen

Beste Erna,
Beste Erna,
Wat vervelend om te horen dat u deze vervelende ervaring heeft gekregen tijdens de jumpsessie. Wij doen er alles aan om het voor iedereen zo leuk mogelijk te maken. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij doen er alles aan om dit ook te realiseren.
Wij hopen dat u ons in de toekomst een nieuwe kans wilt geven en u de vervelende ervaring laat veranderen naar een positieve ervaring.

Incapabele en onbeschofte locatiemanager.

Sluit mij volledig aan bij andere klachten.
Incapabele en onbeschofte locatiemanager.

Sluit mij volledig aan bij andere klachten.
Bij binnenkomst blijken de weken geleden aangevraagde snoepzakjes er niet te zijn. Op mijn vraag waarom dat niet vooraf is doorgegeven zodat we zelf iets konden regelen, komt het antwoord van de dame achter de balie dat ze dat “net pas op haar computer ziet”. Deze dame is de locatiemanager. Vertelt vervolgens een minuut later doodleuk dat de leveranciers niet hebben geleverd. Vreemd als je dat net pas ziet en gelijk weet dat de leveranciers niet hebben geleverd. Vervolgens moeten bij inchecken zelf namen worden ingevoerd in een computersysteem dat kuren vertoond.
Per ongeluk gaat dit fout. Het systeem biedt geen mogelijkheid om te corrigeren. De dame achter de balie zegt dat ik verkeerde geboortedata en onjuiste namen doorgeef (in haar computer staat Jasmijn, waarschijnlijk een andere groep). Wij komen alleen met jongens en beschuldigt mij waar kinderen en andere bezoekers bij staan vanwege de ‘foute invoer’ vervolgens van fraude!. Op mijn boosheid over die ongefundeerde en onbeschofte opmerking wordt gedreigd ons niet toe te laten. Wordt daarna niet geholpen om de foutieve aanpassing te doen. Kinderen moeten ruim 20 minuten wachten op mevrouw de manager, die totaal geen poging doet om ons te helpen om de systeemfout gecorrigeerd te krijgen. De kinderen moeten wachten en krijgen er geen minuut bij. Deze dame is volledig incapabel voor haar vak, geen idee wat klantgericht is en schadelijk voor het merk jumpsquare. Wij hebben de dag afgesloten met een bittere nasmaak. En zal dan ook een klacht indienen bij het hoofdkantoor.

merlijn

Ik vond het personeel erg aardig vooral op vrijdag andere dagen vond ik het personeel minder goed maar nog steeds leuk. Ik ben een groot fan van trampolineparken en dit trampoline park is erg mooi... Ik vond het personeel erg aardig vooral op vrijdag andere dagen vond ik het personeel minder goed maar nog steeds leuk. Ik ben een groot fan van trampolineparken en dit trampoline park is erg mooi en uitgebrijd.

marielle gravemaker

Voor vier personen 120 min springen tijdens lunchtijd. Is de keuken gesloten vanwege te weinig personeel. Op de website staat dat je niet eigen eten en drinken mag nuttigen, dus had ik dat niet mee... Voor vier personen 120 min springen tijdens lunchtijd. Is de keuken gesloten vanwege te weinig personeel. Op de website staat dat je niet eigen eten en drinken mag nuttigen, dus had ik dat niet mee genomen. Nu hebben we honger en kan je alleen snoep kopen. Vind ik echt niet normaal

S

Denken goed mee en prima service inde vorm van extra tijd bij lichamelijke beperking