Horeca was gesloten. En dit terwijl medewerkers aan de toog drank en frikandellen kwamen halen. Niet fijn voor de kindjes en ouders die moeten wachten.
Esmee Ruigrok
Leuk springpark, alleen de prijs vind ik flink duur. Uurtje springen met 2 kids á €20 (2 & 4 jaar) . Steeds nieuwe sokken inbegrepen voor de kids terwijl ze prima meerdere springbeurten mee zouden...Leuk springpark, alleen de prijs vind ik flink duur. Uurtje springen met 2 kids á €20 (2 & 4 jaar) . Steeds nieuwe sokken inbegrepen voor de kids terwijl ze prima meerdere springbeurten mee zouden gaan. Als ze €2,50 in mindering zouden brengen op een ticket omdat je je sokken van de vorige keer meebrengt zou het al een stuk schelen.
C.fraats
We konden niks te drinken krijgen ,na 2 uur pas , er was iemand ziek , ik vind dat niet kunnen
Jumpsquarw
Niet genoeg parkeerplek. Niet duidelijk aangegeven waar betaald parkeren is
Judy
Leuk voor kids
Personeel was niet echt gemotiveerd wc waren erg vies en erg lang wachten bij de bar
Arjan
Ranzig, niet schoon
Debbie
Duurde erg lang bij binnenkomst. 20 min van te voren aanwezig en 10 minuten na de afgesproken konden de kinderen pas springen dus dat was -10min en als je maar 60 minuten heb gereserveerd dan is -10...Duurde erg lang bij binnenkomst. 20 min van te voren aanwezig en 10 minuten na de afgesproken konden de kinderen pas springen dus dat was -10min en als je maar 60 minuten heb gereserveerd dan is -10 best veel tijd. Tafels waren smerig. Lang moeten wachten om wat drinken te bestellen maar de persoon die mij later kwam helpen stond ook alle mensen te woord bij binnenkomst.