chantal

Jumpsquare is een goede manier om de kinderen op een leuke manier aan sport te laten doen, het is makkelijk toegankelijk voor kinderen mede door het personeel wat behulpzaam is om de kinderen dingen... Jumpsquare is een goede manier om de kinderen op een leuke manier aan sport te laten doen, het is makkelijk toegankelijk voor kinderen mede door het personeel wat behulpzaam is om de kinderen dingen te leren

Van roosendael tatjana

Goede service. Het park opzich is heel leuk. We waren wat later door en ik belde dat ik onderweg was maar zeker een 30 min te laat ging zijn. En dan hebben ze dat verschoven. THx de kids hebben... Goede service. Het park opzich is heel leuk. We waren wat later door en ik belde dat ik onderweg was maar zeker een 30 min te laat ging zijn. En dan hebben ze dat verschoven. THx de kids hebben genoten.

Michiel

Kinderen vinden het geweldig en voor de ouders zelf is het stiekem ook best leuk. Kom alleen wel in je korte broek en neem een handdoek mee, want het is snikbenauwd daar binnen.

danny spooren

Je kunt gezellig iets drinken als de kinderen aan springen zijn. En je kunt van boven af alles zien

Joep Elderhorst

Omdat het heel gezellig is, en je lekker met ze alle los kan gaan op de trampolines. Alleen het enige jammere is dat er geen matjes gegooid mogen worden zodat iemand veilig kan landen als hij/zij... Omdat het heel gezellig is, en je lekker met ze alle los kan gaan op de trampolines. Alleen het enige jammere is dat er geen matjes gegooid mogen worden zodat iemand veilig kan landen als hij/zij een trick doet.