E

Veel onderhoud nodig. Wc te smerig, trampolines dicht. Echt zonde

Jk

Prima, vind alleen wel dat ze bij een kinderfeestje onbeperkt ranje mogen geven ipv maar 2 kannetjes. Het is best een flink bedrag wat je betaald. Verder was de friet optijd geleverd zoals ik... Prima, vind alleen wel dat ze bij een kinderfeestje onbeperkt ranje mogen geven ipv maar 2 kannetjes. Het is best een flink bedrag wat je betaald. Verder was de friet optijd geleverd zoals ik gevraagd had

Nelson Schierbeek

Leuke sfeer en een mooi Park. Personeel is leuk.

Denzel

Fijn personeel vooral denis hij is 3rg behulpzaam

Donna

Veel opgeschoten jongeren die zich niet aan de regels houden. Zelfs na melden werd hier niets aan gedaan/ van gezegd.

Fouz

Veelste druk heb 20,- betaald per kind maar die konden amper spelen of springen alles zat vol. De kinderen zaten meer bij mij aan tafel of aan de rand bij de trampoline dan het spelen zelfs jammer... Veelste druk heb 20,- betaald per kind maar die konden amper spelen of springen alles zat vol. De kinderen zaten meer bij mij aan tafel of aan de rand bij de trampoline dan het spelen zelfs jammer hoor dat jullie zoveel kinderen aannemen en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan

Esther Aarts

Erg leuke tijd , met onze kleinkinderen . Kinderen wilden na het tijdsslot nog niet naar huis.Vriendelijk personeel. Betaalbare horeca.

Marrit Kranenburg

Het was voor onze dochter heel leuk. Je kon er als ouders ook lekker zitten.
Het was voor onze dochter heel leuk. Je kon er als ouders ook lekker zitten.
Enige minpunt is dat we appeltaart met slagroom besteld hadden en daarvoor hadden betaald. De slagroom bleek echter op bij het brengen. De werkneemster zei dat ze het geld terug zou storten maar dat is tot op heden niet gebeurd. Niet netjes.

Reactie Jumpsquare:

Beste Marit,
Beste Marit,
Bedankt voor uw review en wat fijn om te horen dat u dochter het leuk heeft gehad. Het terugbetalen kan soms twee werkdagen in beslag nemen. Wanneer u na deze termijn het bedrag nog steeds niet terug op uw rekening heeft kunt u contact met ons opnemen op manager.arnhem@jumpsquare.com, dan kunnen wij kijken wat er mis is gegaan.
Team Jumpsquare Arnhem :)