Peter

Leuk voor kinderen maar niet erg leuk zitten als ouder. Ook absurt dat je tijdens een kinderfeestje als ouder niet bij de kids mag kijken en foto’s kan maken.

peter broekman

Relatief duur voor twee uur. Daarnaast mocht ik alleen paprika of normale chips kiezen (in arrangement), terwijl prijzen hetzelfde zijn. Kids had ik al laten kiezen. Moest 3 normale zakjes extra... Relatief duur voor twee uur. Daarnaast mocht ik alleen paprika of normale chips kiezen (in arrangement), terwijl prijzen hetzelfde zijn. Kids had ik al laten kiezen. Moest 3 normale zakjes extra afrekenen, stelde ik zelf al voor, maar echt klantvriendelijk is het niet. Eerste dame beelf maar volhouden dat het sws niet kon, bedrijfsleider (blonde dame) was verder vriendelijk en loste het op

Nvt

Inloggen omslachtig
Prijzige toegang
Horeca ook prijzig
Wachtplekken (voor ouders) wat sober
Zou gratis water uitgedeeld moeten worden

Paula meijer

Te druk, te weinig personeel, voor 1 drankje 10 min wachten omdat die meiden de benen uit hun lijf lopen

klaassen

Het was leuk met vrienden, jammer dat ze niet kwamen helpen toen we om hulp vroegen. Tevens erg jammer dat ze niet reageren op een mail die ik heb gestuurd.

van Hagen

Online alle zaken regelen verloopt traag en lastig. Aan de balie werkt de medewerker niet mee. Frustratie om binnen te komen, uiteindelijk binnen is het wel erg leuk voor de kinderen.

Ellen van de Pas

Als je kind aan het springen is, jumpen ineens meerdere kinderen op erop. Wordt niets van gezegd. Jammer dat er geen medewerkers waren om te helpen. Geen prof's. Normaliter zijn deze er en... Als je kind aan het springen is, jumpen ineens meerdere kinderen op erop. Wordt niets van gezegd. Jammer dat er geen medewerkers waren om te helpen. Geen prof's. Normaliter zijn deze er en stimuleren de kinderen om trucs te doen.

klein

Omdat het voor de kids fantastisch is en voor de ouders de hel