Pvdl

Leuk maar geen bericht gehad dat keuken zo vroeg dicht ging

Beste Paulynie,
Beste Paulynie,
Hartelijk dank voor uw review! Allereerst vinden we het erg jammer dat u geen geweldige ervaring hebt gehad met onze keuken. Wij gingen op maandag 12 augustus om 16:00 dicht vanwege het warme weer. De openingstijden hadden wij netjes aangepast op Google en onze website.
Wij hopen dat u tijdens een eventueel volgend bezoek een betere ervaring met ons hebt.
Team Jumpsquare Rijswijk

Cheryl

Kids vonden het jumpen leuk. Maar voor een kinderfeestje thema had ik er meer van verwacht (30,- per kind). Met 1 plus 1 van ah en extra opties was ik goedkoper uit geweest. Versiering was mager en... Kids vonden het jumpen leuk. Maar voor een kinderfeestje thema had ik er meer van verwacht (30,- per kind). Met 1 plus 1 van ah en extra opties was ik goedkoper uit geweest. Versiering was mager en het kado (tasje) maakte niet veel indruk bij de jarige job

Beste Cheryl,
Bedankt voor uw review, we nemen uw feedback mee om onze service te verbeteren.
Team Jumpsquare Arnhem

Priscilla

Leuk voor een keer, maar wij hadden er voor het geld veel meer van verwacht.

Jessie

Leuk personeel en een perfecte locatie. Genoeg te doen en zelfs de muziek werd aangepast op de leeftijd.

Beste Jessie,
Bedankt voor de positieve feedback.
Wij streven ernaar om het voor iedereen naar zijn/haar zin te maken.
Ook met de muziek proberen wij dit geschikt te houden voor de...
Beste Jessie,
Bedankt voor de positieve feedback.
Wij streven ernaar om het voor iedereen naar zijn/haar zin te maken.
Ook met de muziek proberen wij dit geschikt te houden voor de jongere en wat oudere gasten.
Wij hopen jullie snel weer te mogen ontvangen in ons park.
X.R.

Jumosquare,Kerkrade

De kinderen hadden het naar hun zin

Reactie Jumpsquare:

Fijn om te horen dat de kinderen het naar hun zin hadden! Hopelijk tot snel weer.

Christiaan

Al jaren een leuk jumppark, maar de prijsverhogingen van de afgelopen jaren zijn totaal uit verband

Rieke Damminga

Super lekkere jump trampolines

Beste Rieke,
Bedankt voor de review. :)
Team Jumpsquare Arnhem

Otto Driessen

Er waren een boel onderdelen niet bewchikbaar