De kinderen vonden het super leuk maar het lijkt wel een sauna daar binnen. Een airco kan geen kwaad. Zeker omdat ze zo actief bezig zijn. Zittend was het al niet uit te houden. Erg jammer want het...De kinderen vonden het super leuk maar het lijkt wel een sauna daar binnen. Een airco kan geen kwaad. Zeker omdat ze zo actief bezig zijn. Zittend was het al niet uit te houden. Erg jammer want het is best prijzig en dan verwacht ik een koele zaal.
Joyce Perk
Super vriendelijk personeel!!
Wat wel een enorm nadeel is, os dat jet er zo warm wordt en er geen airco is.... daardoor tijdens de hittegolf geen gebruik kunnen maken van het zomer...Super vriendelijk personeel!!
Wat wel een enorm nadeel is, os dat jet er zo warm wordt en er geen airco is.... daardoor tijdens de hittegolf geen gebruik kunnen maken van het zomer maandabonnement... mijn kinderen hadden het voor die tijd al te warm daar, en kregen hoofdpijn van de warmte, daarom met die enorme hitte niet meer kunnen gaan....
RP
Mooi, schoon, ruim en vriendelijk personeel
Kolvenbach
Veel spring plezier ,en netjes
Jessy
Leuk
Jamila van Zoest
Zeer vriendelijk personeel, goed zicht op de kinderen, goede catering.
Nijboer
Geweldig Park, vriendelijk en met zomermaanden pas erg goed te doen