Barbara Hendriks

Ik vind het zelf heel erg leuk, maar ik denk niet dat het voor iedereen leuk is. Het is misschien niet erg aantrekkelijk voor mensen ouder dan 15/16. Dat komt vooral doordat er veel kleine kinderen... Ik vind het zelf heel erg leuk, maar ik denk niet dat het voor iedereen leuk is. Het is misschien niet erg aantrekkelijk voor mensen ouder dan 15/16. Dat komt vooral doordat er veel kleine kinderen rondrennen. Als je zelf iets wil oefenen is het vervelend als andere mensen geen rekening met je houden. Ook de drukte in de middaguren maakt het onaantrekkelijk.

Hollander

Vriendelijk, gastvrij en de jongen die rondliep was zeker niet te beroerd om de kids te helpen

Anneke Nadorp

De ruimte ziet er netjes en schoon uit. De medewerkers zijn aardig, voorkomend en kunnen goed met kinderen omgaan.

Anita

Omdat het gewoon leuk is. Fijn personeel, netjes en fijne koffie

Wesley

Het is gewoon top als je zelf geen trampoline hebt en je hebt gewoon al genoeg aan 1 uur

Silvia Bos

Goed georganiseerd, schoon en vriendelijk personeel

Michelle Taverne

Kinderen hebben het heel leuk gehad. Prijs vond ik wel aan de dure kant waardoor wij minder snel met een aantal kindjes komen.

Jeanettepaans

Mijn kinderen vinden het heel erg leuk en ze bewegen ook nog een lekker. Ook vonden we de nacho s super lekker en is het dus eenecht uitje ook nog