Soraya van der Spek

Vriendelijk ontvangst/personeel. Heel leuk gehad met mijn neefje van 5 jaar.

Beste Soraya,
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat jullie het leuk gehad hebben :)
Team Jumpsquare

Urvin

Hele leuke en ruime locatie met veel speel en springruimte

Beste Urvin,
Hartelijk dank voor uw review!
Team Jumpsquare Rijswijk

Anne

Leuk jumpen, maar Erg druk, verstikkend warm in het café gedeelte. Doe hier aub echt iets aan. Je krijgt bijna geen adem.

Reactie Jumpsquare:

Bedankt voor je feedback! Fijn dat je het leuk vond om te jumpen. We begrijpen dat de drukte en de warmte in het cafégedeelte vervelend waren. We nemen dit serieus en gaan zeker kijken naar... Bedankt voor je feedback! Fijn dat je het leuk vond om te jumpen. We begrijpen dat de drukte en de warmte in het cafégedeelte vervelend waren. We nemen dit serieus en gaan zeker kijken naar mogelijkheden om het aangenamer te maken.

Prima speeltuin maar de controle opkinderen die daar Toch zonder ouders toezicht rond rennen is veel te klein. Mijn kleinzoon werd herhaaldelijk met een bal door grotere jongens op zijn hoofd... Prima speeltuin maar de controle opkinderen die daar Toch zonder ouders toezicht rond rennen is veel te klein. Mijn kleinzoon werd herhaaldelijk met een bal door grotere jongens op zijn hoofd geraakt. Voor de lol. Vond het echt niet kunnen kan allemaal zo maat er geen toezicht is. Huilend kind mee naar huis bah bah.

Ronald

Super leuk voor de kids

Beste Ronald,
Bedankt voor de review :)
Met sportieve groet,
Team Nieuwegein

We kwamen 10 minuten voor tijd omdat we flink in de file hadden gestaan, wat bij vertrek nog niet zichtbaar was. Niemand achter de balie aanwezig. Pas op aanvangtijd kwam er weer iemand naar de... We kwamen 10 minuten voor tijd omdat we flink in de file hadden gestaan, wat bij vertrek nog niet zichtbaar was. Niemand achter de balie aanwezig. Pas op aanvangtijd kwam er weer iemand naar de aanmeldbalie. Geen excuus voor het lange wachten en dat we dus niet meer de volle tijd hadden. Er werd naar onze naam gevraagd en de bandjes werden op de toonbank gegooid. Dat was de communicatie. Klantvriendelijkheid dus ver te zoeken.

Will

De kids hebben het heel erg leuk gevonden

Beste Will,
Bedankt voor de review :)
Met sportieve groet,
Team Nieuwegein

B

Het was een leuk park (vrij rustig) en gezellig aangekleed