Patricia

Bij aankomst mochten we niet naar binnen omdat 1 kind nog geen 6 was. Ze wisten dit vtv omdat de gegevens bekend was.

Beste Patricia,
Beste Patricia,
Bedankt voor je review! Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service. In verband met de veiligheid zijn de reguliere uren inderdaad pas voor kinderen vanaf 6 jaar. Voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar hebben we Mini Jump. Vervelend dat deze regels pas in het park duidelijk werden. We nemen je feedback mee om onze service te verbeteren.

Peelen

Omdat er duidelijkheid is en het is superschoon.

Maaike Röst

Ik vond het veel te druk en zeer teleurstellend dat er elk kwartier een bepaald stuk gesloten werd. Communiceer dat dan van te voren duidelijk

Beste Maaike,
Beste Maaike,
Bedankt voor jouw eerlijke beoordeling. Wat jammer dat jouw bezoek aan Jumpsquare Nieuwegein niet naar verwachting is verlopen. We stellen je feedback erg op prijs en nemen het mee om onze service te verbeteren. Wij hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen en hopen dat jouw bezoek dan wel geheel naar wens zal verlopen.

Frank

Leuk park en voor iedereen wat te doen. Wel paar min punten. De sweeper heb ik nog nooit in werking gezien. De bak met schuim stinkt onwijs naar oud zweet.

Beste Frank,
Beste Frank,
Bedankt voor jouw beoordeling. We stellen het erg op prijs dat je de tijd hebt genomen om ons te informeren over de ervaring die je met ons hebt gehad. We nemen je feedback mee om onze service te verbeteren. Wij hopen dat een volgend bezoek wel naar wens zal zijn.

HB

De lokatie en springbak zijn prima.
Maar alles is erg omslachtig en stug georganiseerd. Continu wachten en als je dan iets vraagt is het personeel ongeïnteresseerd of geirriteerd.

Hi,
Bedankt voor jouw review! Wat vervelend om te lezen dat het bezoek niet helemaal naar wens was. We nemen je feedback mee om onze service te verbeteren en hopen je nog eens te mogen verwelkomen.
Met vriendelijk groet,

E. van Eck

De trampolines en andere attracties zijn erg leuk, de catering goed maar er staat echt non-stop keiharde muziek aan. Waar is dat goed voor? Wordt tijdens de instructie voor het springen ook niet... De trampolines en andere attracties zijn erg leuk, de catering goed maar er staat echt non-stop keiharde muziek aan. Waar is dat goed voor? Wordt tijdens de instructie voor het springen ook niet even zachter/ uitgezet, waardoor die instructies dus ook niet volledig verstaanbaar zijn.

Hi,
Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend om te lezen dat het bezoek niet naar wens was. Wij stellen je feedback erg op prijs en nemen het mee om onze service te verbeteren.
Met...

Ria Schoutese

Een te gekke body workout. Je heb lol in plaats van het idee dat je iets moet doen voor je gezondheid.

Sab

Heel fijne ervaring, de mensen die er werken zijn ontzettend vriendelijk. Super ontvangst zeker de moeite waard om nog een keer te gaan