Mevrouw R. De Rooij

Dikke 10+ voor Aziza!

Tilburg, Noord Brabant

Uw beoordeling

Een dikke 10+ voor Aziza! Binnen een uur na aanmelden belde zij mij terug. Haar betrokkenheid en professionaliteit gaven mij meteen vertrouwen, voelde ik mij gesterkt en niet meer alleen; en dát... Een dikke 10+ voor Aziza! Binnen een uur na aanmelden belde zij mij terug. Haar betrokkenheid en professionaliteit gaven mij meteen vertrouwen, voelde ik mij gesterkt en niet meer alleen; en dát veilige gevoel had ik juist nu ook echt even nodig. Door zorgvuldig en aandachtig te werk te gaan én een stapje extra te zetten heeft Aziza voor elkaar gekregen wat in mijn eentje niet was gelukt. Ik ben ontzettend dankbaar en ben blij dat ik een streep kan zetten onder de vervelende situatie waarin ik verkeerde en weer opgelucht verder kan. Super bedankt!

Andrea

Ontzettend goed geholpen door Roelant, heeft mij goed bijgestaan met mijn dossier.

Noord Holland

Uw beoordeling

Snel en goed handelen van de stappen die nodig waren. Als cliënt heb ik het heel fijn ervaren om met juridisch centrum mijn dossier af te handelen.

Marion Nagelhout

Ondersteuning ten top

't Harde / Gelderland

Uw beoordeling

Joris van Vliet heeft mij door een hele nare situatie heen getrokken. Niet door te pamperen, maar door heel duidelijk te zijn waar het om draait. Zo heeft Joris mij laten zien dat ik moet gaan voor... Joris van Vliet heeft mij door een hele nare situatie heen getrokken. Niet door te pamperen, maar door heel duidelijk te zijn waar het om draait. Zo heeft Joris mij laten zien dat ik moet gaan voor de rechten die ik heb, maar dat te ver uitweiden daarbij geen zin heeft. Hij heeft mij geholpen met scherp blijven en niet te veel in emoties te gaan hangen. Dat mag ik nu doen ;-) Bedankt Joris voor jouw steun.

F.M. Vlutters

Geweldig geholpen in een toch best stressvolle situatie

Oldenzaal

Uw beoordeling

Dhr van Vliet heeft mij in deze situatie geweldig ondersteund.
Dhr van Vliet heeft mij in deze situatie geweldig ondersteund.
Hij heeft mij met zijn duidelijke uitleg in normaal begrijpelijke taal erg gerust gesteld en door zijn kennis meer uit de zaak gehaald dan ik voor ogen had.

Omar Lisse

Ik ben zeer goed geholpen en ben erg tevreden met het eindresultaat.

Uw beoordeling

Na onverwachts (onterecht) ontslagen te zijn heb ik direct contact opgenomen met het Juridisch Centrum. Hier ben ik erg goed geholpen, waardoor ik uiteindelijk veel vergoedingen van mijn werkgever... Na onverwachts (onterecht) ontslagen te zijn heb ik direct contact opgenomen met het Juridisch Centrum. Hier ben ik erg goed geholpen, waardoor ik uiteindelijk veel vergoedingen van mijn werkgever heb ontvangen die ik eerst niet zou krijgen. Het contact verliep erg soepel en er werd veel aandacht besteed om het beste resultaat te behalen.

Amber

Snel, doortastend en behulpzaam

Uw beoordeling

Ik heb de hulp van Roelant als heel prettig ervaren. Hij begreep precies mijn vraag, nam mij al het werk uit handen, overlegde duidelijk en ging snel aan de slag. Hij hield zich aan afspraken en ik... Ik heb de hulp van Roelant als heel prettig ervaren. Hij begreep precies mijn vraag, nam mij al het werk uit handen, overlegde duidelijk en ging snel aan de slag. Hij hield zich aan afspraken en ik zou hem zeker aanbevelen.

ivan hofman

Perfecte service

Uw beoordeling

serieus waar, echt een hele goede service

Kevin de Prinse

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking.

Bussum

Uw beoordeling

Als een leek in een juridische zaak, ben ik goed opgevangen, en is mij in jip en janneke taal uitgelegd wat ik het beste kon doen. Ze hebben er alles aan gedaan om er zoveel mogelijk uit te halen... Als een leek in een juridische zaak, ben ik goed opgevangen, en is mij in jip en janneke taal uitgelegd wat ik het beste kon doen. Ze hebben er alles aan gedaan om er zoveel mogelijk uit te halen voor de client. De communicatie verliep heel fijn. Mocht ik ooit weer juridische hulp nodig hebben, zal ik zeer zeker weer contact opnemen.

Jeroen van Craaikamp

Vlotte en vaardige bijstand

Amstelveen/NH

Uw beoordeling

Het Juridisch Centrum heeft me bijgestaan bij de afhandeling van mijn vertrek bij mijn werkgever. Terwijl ik nog gewoon aan het werk was, onderhandelde Robert de condities van mijn vertrek met mijn... Het Juridisch Centrum heeft me bijgestaan bij de afhandeling van mijn vertrek bij mijn werkgever. Terwijl ik nog gewoon aan het werk was, onderhandelde Robert de condities van mijn vertrek met mijn voormalige werkgever. Robert betrok me bij alle stappen/besluiten in het proces en vertaalde mijn wensen naar juridische acties en tips. Ik ben erg tevreden en zou Robert zonder enige twijfel aanbevelen aan anderen.

Marcel Minet

Het vertrouwen wordt door de deskundigheid snel gewekt. Men Stelt het belang van de cliënt voorop, continue terugkoppeling van informatie en stappen in het proces en snelle en efficiënte afhandeling... Het vertrouwen wordt door de deskundigheid snel gewekt. Men Stelt het belang van de cliënt voorop, continue terugkoppeling van informatie en stappen in het proces en snelle en efficiënte afhandeling van de situatie.

Vlissingen

Beste lezer,

Beste lezer,

Dit juridisch centrum kan ik ten zeerste aanbevelen. Al bij het eerste contact voelde ik mij geholpen. Er wordt goed gedocumenteerd en geluisterd en op deskundige wijze gehandeld. Ook inhoudelijke informatie wordt duidelijk uitgelegd en teruggekoppeld, steeds de belangen van de cliënt vooropstellend. Dit alles zorgde bij mij voor een heel veilig gevoel. In mijn situatie werd snel en efficiënt gehandeld met als eindpunt een resultaat wat boven mijn verwachting uitkwam.

Mocht ik in de toekomst nog eens juridisch bijgestaan moeten worden, weet ik wie te benaderen.

Marcel