Aaltje

Betrouwbaar en snel resultaat.

Uw beoordeling

Ik ben snel geholpen met een zeer positief resultaat.
Ik ben snel geholpen met een zeer positief resultaat.
Ik had een rechtsbijstandsverzekering en die zag geen mogelijkheden. Ik heb contact opgenomen met het juridisch centrum voor een 2nd opinion. Zij zagen wel een mogelijkheid en hebben mij prima geholpen.
Mijn dank daarvoor.

Margreet

EINDELIJK GERECHTIGHEID!!

Uw beoordeling

Na negen jaar door werkgever ontslagen met vage reden.

Een collega raadde mij ' Das rechtsbijstand' aan.
Viel dat tegen, als je geen lid bent ga je eerst via Ideal een...
Na negen jaar door werkgever ontslagen met vage reden.

Een collega raadde mij ' Das rechtsbijstand' aan.
Viel dat tegen, als je geen lid bent ga je eerst via Ideal een [behoorlijk bedrag] betalen..
Dan komt Das in actie.
Ik wil dat andersom. betaal liever na bewezen diensten.

Via Google Juridisch Centrum gevonden.
Eerst naar de reviews gekeken, zag er heel goed uit. [Is ook waargemaakt].
Contact gekregen met Dhr Ronald Smits en terwijl ik in een vervelende situatie verkeerde heeft hij alles uit handen genomen.
Gelukkig hoefde ik ook niet meer met mijn werkgever te 'onderhandelen'
Dat deed Ronald Smits namens onderstaand.
Zijn voorstel [voor mij zeer goed voorstel] aan werkgever heeft hij zonder problemen voor elkaar gekregen, zodat ik heel tevreden was met het eindresultaat.

Conclusie:

Ik wist vooraf wat ik ging betalen. En belangrijk, pas na de 'gedane zaken'.
Het grootste deel van de kosten verhaalt Juridisch Centrum op de werkgever
Het maximale is voor mij door Ronald Smits behaald, binnen een week.
Ben super blij, plus een gevoel van 'gerechtigheid'
Werkgever minder gelukkig, die dacht mij met een kluitje in 't riet te sturen.[ Viel dat even tegen.]
Ik kan deze organisatie echt aan een ieder van harte aanbevelen.

Via deze weg nogmaals bedankt Ronald!!
Succes Margreet.

Manuela Kaptein

Fijn ontvangen, duidelijk geïnformeerd en in goed overleg tot overeenstemming gekomen

Uw beoordeling

Na het slechte nieuws van mijn ontslag, ben ik door het Juridisch Centrum uit Amsterdam, zeer deskundig en efficiënt bijgestaan. Mede daardoor geen onrust gehad, of zaken niet goed zouden worden... Na het slechte nieuws van mijn ontslag, ben ik door het Juridisch Centrum uit Amsterdam, zeer deskundig en efficiënt bijgestaan. Mede daardoor geen onrust gehad, of zaken niet goed zouden worden geregeld. De zorg is mij eigenlijk compleet uit handen genomen. Ook genoeg ruimte voor overleg en ook om bij mijn eigen gevoel te kunnen blijven.

Edwin Graaman

Transparant, helder, goed en adequaat geholpen.

Uw beoordeling

Het Juridisch Centrum heeft zeer goed gehandeld en ingespeeld op de problematiek tussen mij en mijn werkgever.
Het eindresultaat was naar behoren en de service heb ik als zeer goed beschouwen.

Stoker

Dankbaar en Blij

Uw beoordeling

Ik ban fantastisch geholpen door Joris v vliet zou voor een gedeelte van mijn uren ontslag krijgen . Maar door professionele
hulp van Joris is alles binnen een week goed gekomen grote klasse...
hulp van Joris is alles binnen een week goed gekomen grote klasse . Raad ieder juridisch Centrum aan

J. Geurts

Professioneel, persoonlijk en snelle reacties.

Uw beoordeling

Voor juridisch advies zou ik het juridisch centrum aanraden. Een vlotte opvolging. Ze doen wat ze beloven op een et professionele en betrokken wijze.

Nils Marcus

What you read is what you get. Geen verrassingen en gewoon ijzersterk advies.

Uw beoordeling

Juridisch Centrum doet wat het beloofd. De reviews van andere consumenten die advies hebben ingewonnen komen overeen met mijn ervaring. Ze houden zich aan hun afspraak, zijn realistisch en prettig... Juridisch Centrum doet wat het beloofd. De reviews van andere consumenten die advies hebben ingewonnen komen overeen met mijn ervaring. Ze houden zich aan hun afspraak, zijn realistisch en prettig in de omgang.

Hans Süskind

Klasse !

Uw beoordeling

Ik heb geen enkele aarzeling om jullie aan te bevelen.

Hans

Een no nonsens aanpak en men doet wat men beloofd!

Uw beoordeling

Je baan kwijt en dus juridische hulp nodig.
De eerste vraag is: wie ga ik benaderen voor hulp? Gelukkig kwam een kennis met het Juridisch Centrum als mogelijkheid.
Eerst maar eens op de...
Je baan kwijt en dus juridische hulp nodig.
Eerst maar eens op de website gekeken en de klantenbeoordelingen gelezen. Naar aanleiding daarvan heb ik vervolgens contact gezocht. De positieve ervaringen van lotgenoten kan ik alleen maar bevestigen.
Ondanks of misschien wel dankzij het contact per telefoon en e-mail is er binnen een aantal weken een voor ons positief resultaat bereikt.
Inmiddels heb ik ook iemand anders doorverwezen naar Juridisch Centrum en dat doe je alleen maar als je tevreden bent.

C.Lehmann

Ben in aanraking gekomen met het Juridisch Centrum .i.v.m. een geschil met de werkgever, dit is voor mij naar tevredenheid opgelost, korte lijnen en ze reageren zeer snel, een zeer kundig team.

Uw beoordeling

Ik heb dit als zeer prettig ervaren, in het begin ben je onzeker wat je overkomt maar al gauw weet je wat de mogelijkheden zijn en welke weg er bewandeld gaat worden, een zeer kundig en prettig team... Ik heb dit als zeer prettig ervaren, in het begin ben je onzeker wat je overkomt maar al gauw weet je wat de mogelijkheden zijn en welke weg er bewandeld gaat worden, een zeer kundig en prettig team staat tot je beschikking.