Duidelijk, adequate, prettig en professioneel!

S Kleijn

Geweldig

Uw beoordeling

Goed en persoonlijk advies. Staan altijd voor je klaar.

Gerard

Goed, duidelijk,helder

Hoi,
Het was een helder en duidelijk verhaal wat tegen mij verteld is geworden er is duidelijk gecommuniceerd naar mij toe wat betreft de voortzetting van het proces.

Natascha

Je wordt goed en duidelijk geholpen!

Uw beoordeling

Ik ben erg goed geholpen, ook was het erg duidelijk wat ik moest doen.
ik ben goed op de hoogte gehouden en werd ook gelijk terug gebeld als ik er om vroeg.
bedankt !!!

Michael Steward

Prima geholpen door Joanneke, ben daar tot heden erg over te spreken

Uw beoordeling

Voor zover is de informatie die joanneke me heeft gegeven juist. Wel moet nog blijken dat het UWV een fout heeft gemaakt met het vaststellen van mijn dagloon. Van Joanneke begrepen dat dit 70% van... Voor zover is de informatie die joanneke me heeft gegeven juist. Wel moet nog blijken dat het UWV een fout heeft gemaakt met het vaststellen van mijn dagloon. Van Joanneke begrepen dat dit 70% van mijn laatste ontvangen salaris, ipv het gemiddelde van afgelopen jaar.

Snelle hulp en correcte afhandeling

Uw beoordeling

Zij hebben mij goed geadviseerd en ik kon volledig op hun vertrouwen

Grace Millerson

Uitstekende dienstverlening; indien nodig zou ik weer een beroep op hen doen.

Uw beoordeling

Het Juridisch Centrum biedt een uitstekende dienstverlening. Het is m.n. plezierig dat reeds bij het eerste contact alles wordt gedocumenteerd, zodat het niet nodig is in vervolggesprekken het... Het Juridisch Centrum biedt een uitstekende dienstverlening. Het is m.n. plezierig dat reeds bij het eerste contact alles wordt gedocumenteerd, zodat het niet nodig is in vervolggesprekken het verhaal opnieuw te vertellen als je iemand anders aan de telefoon treft. Daarnaast is de informatie vooraf en tijdens heel duidelijk en weet je waar je aan toe bent (geen verrassingen!). Door de adviseur werd snel gereageerd op mailtjes en/of telefoontjes, wat ik zeer op prijs heb gesteld.

Sonja de Graaf

Goede, duidelijke, professionele hulp en ondersteuning in een vervelende periode.

Uw beoordeling

Het Juridisch Centrum is echt een aanrader voor iedere werknemer die in een ontslagsituatie terecht komt.
Na allereerst mijn situatie aan Rosanne voorgelegd te hebben heeft Ronald Smits mijn zaak op zich genomen. Tijdens de vakantie van Ronald werd dit vervolgens weer naadloos opgepakt door Joanneke Noordenbos.

Professionele, vakkundige en snelle hulp in een vervelende situatie. Alles wordt duidelijk uitgelegd, goed teruggekoppeld en ik kan het Juridisch Centrum zeker aanbevelen aan iedere werknemer die in een dergelijke situatie terechtkomt.

Nogmaal hartelijk dank voor jullie hulp.

John Vlijm

Uitstekend advies en snelle reactie op vragen en suggesties.

Uw beoordeling

Gelukkig had ik geen ervaring met deze materie. Ondanks het gedoe en stukje boosheid was ik blij met advies van de heer Smits. Ik kan hem je zeker aanraden.

Privee

Vakkundig, empatisch en kordaat

Uw beoordeling

De heer Ronald Smits heeft mij samen met zijn collega goed en vakkundig bijgestaan na mijn ontslag na ruim 35 jaar dienstverband. Alles naar volle tevredenheid geregeld en ik ben blij dat het... De heer Ronald Smits heeft mij samen met zijn collega goed en vakkundig bijgestaan na mijn ontslag na ruim 35 jaar dienstverband. Alles naar volle tevredenheid geregeld en ik ben blij dat het juridisch centrum mij zeer snel en goed heeft geholpen.. Na 35 jaar toch even de weg kwijt (emotioneel) maar dankzij de doortastende en adequate manier van werken van Ronald Smits snel alle financiële zaken geregelt, daardoor minder kopzorgen.. Thanks!!!