Ard

Anne heeft mij op een zeer prettige en professionele wijze bijgestaan.

Uw beoordeling

Anne heeft mij goed geholpen in de periode dat mijn werkgever mijn contract wilde beëindigen wegens bedrijfseconomische redenen. Ze heeft mij helder de mogelijke opties in het proces uitgelegd en,... Anne heeft mij goed geholpen in de periode dat mijn werkgever mijn contract wilde beëindigen wegens bedrijfseconomische redenen. Ze heeft mij helder de mogelijke opties in het proces uitgelegd en, naast mij de keuze te laten wat te doen, de mogelijke voor- en nadelen toegelicht, Daarna kon ik een rationele beslissing nemen hoe verder te gaan. Dat was voor mij erg fijn omdat ik op dat moment meer in een "emotie-stand" stond. Anne heeft gedurende het gehele traject snelle en heldere terugkoppeling gegeven met steeds weer een advies. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een voor mij meest positieve uitkomst waar ik heel erg blij mee ben. Anne komt haar afspraken heel goed na, communiceert helder en adviseert goed. Ik heb de hulp van en het contact met Anne als zeer prettig ervaren en zal haar zeker aanbevelen bij anderen als die in een gelijksoortige situatie terecht komen.
Als ik een cijfer zou mogen geven (schaal 0 -10) dan is dat een dikke 9 !

ibrahim oglakci

Met resultaat naar wens geregeld in korte tijd

Uw beoordeling

ik ben zeer te vrede met de snelle afhandeling van de zaak.

Kees van Impelen

Persoonlijk, professioneel en vooral oplossingsgericht is mijn ervaring met Anne van Kerkhof , jurist bij JAN

Uw beoordeling

Ondanks dat ik een rechtsbijstandverzekering heb ben ik blij dat ik in zee ben gegaan met Juristen Arbeidsrecht Nederland.
De wijze hoe Anne van Kerkhof mij heeft bijgestaan heeft geleid tot...
De wijze hoe Anne van Kerkhof mij heeft bijgestaan heeft geleid tot een resultaat die ik anders hw niet behaald zou hebben.
Haar persoonlijke inbreng, deskundigheid, professioneel maar vooral oplossingsgerichte werkwijze is door mij, maar ook mijn werkgever, als zeer prettig ervaren.
Dit heeft mede ervoor gezorgd dat ik niet in een arbeidsconflict ben terecht gekomen maar gezamenlijk gezocht is naar de beste oplossing voor alle partijen.
Mijn dank hiervoor is groot.

Kees

(Bewerkt)

Uiteindelijk een goede afhandeling

Uw beoordeling

Een prima afhandeling door de jurist van mijn zaak met mijn ex werkgever. Uiteindelijk er meer uitgehaald. Wel belangrijk om de afspraken mbt de juridische kosten voor jezelf met hun goed vast te... Een prima afhandeling door de jurist van mijn zaak met mijn ex werkgever. Uiteindelijk er meer uitgehaald. Wel belangrijk om de afspraken mbt de juridische kosten voor jezelf met hun goed vast te leggen. Ik was het niet eens met de factuur maar later is dat toch goed gekomen dus belangrijk om met hun in overleg te gaan als je het ergens niet mee eens bent. Ze zijn dus bereid om tevreden klanten te houden wat wel te waarderen is.

Uitstekende, vakkundige, efficiente en duidelijke communicatie en adviezen.

Uw beoordeling

Uiterst tevreden in alle opzichten. Dank.

albertina

Vlotte afhandeling van een vervelende situatie

Uw beoordeling

Heel erg bedankt voor het duiden van het voor leken complexe proces.

Ik heb veel gehad aan de adviezen van Juristen Arbeidsrecht Nederland.

Uw beoordeling

Ik kan de bemiddeling door Juristen Arbeidsrecht Nederland van harte aanbevelen!

Ir. S. Kordelaar

Ontzettend blij dat jullie me juridisch hebben bijgestaan in deze trieste en vage periode!!!

Uw beoordeling

Juristen Arbeidsrecht NL -in dezen mr. Anne van Kerkhof- heeft mij tijdens de gehele periode van het dispuut tussen mij en mijn werkgever inzake de ontbinding van mijn arbeidsrelatie met raad en... Juristen Arbeidsrecht NL -in dezen mr. Anne van Kerkhof- heeft mij tijdens de gehele periode van het dispuut tussen mij en mijn werkgever inzake de ontbinding van mijn arbeidsrelatie met raad en daad terzijde gestaan. De intake was adequaat en de vervolgstappen werden duidelijk doorgenomen. Geen onaangename verassingen dus! Ook de after care (de “rekening was al betaald”) getuigde van een committent en klant focus die mij aangenaam heeft verrast! Ik kan Juristen Arbeidsrecht NL daarom van harte aanbevelen. Anne, dank!!

Bedankt voor alle hulp. Ik heb ons contact als deskundig en zeer prettig ervaren

Uw beoordeling

Een prettig en deskundig bedrijf, waar ze alert zijn en snel helpen. Alles gaat in goed overleg.

Prima communicatie en keurige afhandeling

Uw beoordeling

De ondersteuning van Anne heeft mij veel rust gegeven. Geen stress, geen gedoe en alles keurig afgehandeld.