S. Kroon

Duidelijk en to the point alles geregeld.

Uw beoordeling

Door mijn ontslag heb deskundig advies ingewonnen bij JAN uit Soest. Ze zijn gespecialiseerd in jet arbeidsrecht dus steun bij ontslag. Ze hebben mij veel werk uit handen genomen.

Petra

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van mevr A van Kerkhof.

Hallo Mevr A van Kerkhof,

Ik wil u bedanken voor uw goede dienstverlening.

Ik ben zeer tevreden!

Nu kan ik toch mijn opleiding gaan volgen. Hallo Mevr A van Kerkhof,

Ik wil u bedanken voor uw goede dienstverlening.

Ik ben zeer tevreden!

Nu kan ik toch mijn opleiding gaan volgen.

Met vriendelijke groet Petra Sinnige

L M Laffa

Geweldig

Uw beoordeling

Mevrouw Anne van Kerkhof heeft ons zeer goed bijgestaan. Wij hebben dit op advies van onze zoon gedaan. En zijn erg blij dat we die stap hebben gemaakt.

Maureen Djomarto

Ik vind Juristen ArbeidsRecht Nederland een geweldige en zeer behulpzame instantie.

Uw beoordeling

Ik ben enorm te spreken over de dienstverlening van Anne van Kerkhof van Juristen ArbeidsRecht Nederland. Zij heeft mij op zeer korte termijn heel veel duidelijkheid gegeven over mijn situatie... Ik ben enorm te spreken over de dienstverlening van Anne van Kerkhof van Juristen ArbeidsRecht Nederland. Zij heeft mij op zeer korte termijn heel veel duidelijkheid gegeven over mijn situatie waarin mijn dienstverband na 6 jaar vrij plotseling werd beëindigd. Ik wist niet wat mijn rechten waren en zij heeft dat haarfijn voor mij uitgezocht. Ik ben haar enorm dankbaar dat zij mij heeft bijgestaan in deze zaak.

Robert

Van a tot z geregeld

Uw beoordeling

Ik ben blij dat ik deskundige hulp heb gevraagd...

Ap Boekholt

Uitermate professionele en adequate inzet, resultaat gericht.

Uw beoordeling

Mr Julia Groen heeft me zeer goed geholpen, zakelijk maar met de juiste "menselijke maat". Mr. Julia groen zegt wat ze doet en doet was ze zegt, snel en adequaat.

Mr. Julia, bedankt...

Mr. Julia, bedankt voor mij ben je een toppertje :-)

Prettig en adequaat

Uw beoordeling

Er werd snel gereageerd en goed geluisterd naar wat mijn wensen waren. Vriendelijk en zakelijk.

Geweldig

Uw beoordeling

Mirjam is een aanrader. Reageert snel en adequaat, legt alles goed uit en is erg vriendelijk

Ik heb de dienstverlening als zeer prettig ervaren. Julia Groen heeft mij goed geholpen en zou haar zeker aanbevelen.

Uw beoordeling

Communicatie is goed en duidelijk.

Deskundige en betaalbare dienstverlening.

Uw beoordeling

Ik heb goede ondersteuning gekregen inzake alle juridische en financiële aspecten m.b.t. het aangaan van een beëindigingsovereenkomst. De juristen waren deskundig, accuraat, goed bereikbaar, en... Ik heb goede ondersteuning gekregen inzake alle juridische en financiële aspecten m.b.t. het aangaan van een beëindigingsovereenkomst. De juristen waren deskundig, accuraat, goed bereikbaar, en zeer vriendelijk. De dienstverlening bleef onverminderd goed nadat duidelijk was dat de werkgever niet bereid was een hogere ontslagvergoeding te betalen.