Nora Post

Fijne communicatie en snelle reacties op de mails.

Uw beoordeling

Vriendelijke mensen en je wordt prettig geholpen. Ze doen hun best om alles eruit te halen waar je recht op hebt.

Jesper van Eersel/HillFresh International B.V.

Een professionele en kundige organisatie die hen clienten goed bijstaan, goed adviseren en begeleiden in het proces.

Uw beoordeling

Anne van Kerkhof heeft mij, na Robin Sieverdink, uitstekend geinformeerd over de gang van zaken, de bijkomstigheden waarop gelet moest worden en goed advies gegeven om er op een goede manier uit te... Anne van Kerkhof heeft mij, na Robin Sieverdink, uitstekend geinformeerd over de gang van zaken, de bijkomstigheden waarop gelet moest worden en goed advies gegeven om er op een goede manier uit te komen met mijn werkgever + er extra weten uit te halen.

Giel Verkamman

Vakbekwame medewerkers en snelle afhandeling

Uw beoordeling

Bij het eerste tegenvoorstel was ik wel geschrokken van de reactie van de werkgever maar door uw bemiddeling is het toch tot een goed eind gekomen.
Vanaf het begin heb ik er wel vertrouwen in...
Vanaf het begin heb ik er wel vertrouwen in gehad dat het goed zou komen. Ik zal, wanneer het nodig is, uw organisatie dan ook aanbevelen.
Wat ik het meest positief vond was de voortvarendheid waarmee de zaak is opgepakt en afgehandeld.

De begeleiding van Juristen ArbeidsRecht Nederland is adequaat, deskundig en zeer snel, waardoor je echt ontzorgd wordt bij een ingewikkeld juridisch vraagstuk.

Uw beoordeling

Het contact met de juristen van Juristen ArbeidsRecht Nederland was zeer prettig. De situatie werd snel in kaart gebracht en het contact met de wederpartij was zeer adequaat en deskundig. Kortom: ik... Het contact met de juristen van Juristen ArbeidsRecht Nederland was zeer prettig. De situatie werd snel in kaart gebracht en het contact met de wederpartij was zeer adequaat en deskundig. Kortom: ik raad eenieder die behoefte heeft aan advies op het gebied van arbeidsrechtelijke zaken aan om gebruik te maken van deze deskundigheid.

Uitstekende juridische bijstand in roerige tijden!

Uw beoordeling

Een emotionele rit als deze kun je niet goed afronden zonder gedegen juridische bijstand, dat blijkt maar weer!
Het was een tenen krommende ervaring waaruit gelukkig een tevreden resultaat is gerold.
Zo zie je maar dat een werkgever gevoelige is voor correct juridisch handelen en communiceren.
Uw communicatie en dienstverlening heeft dan ook ruimschoots voldaan aan mijn verwachtingen waarvoor hartelijk dank.

Petra Gerlach

Betrouwbaar en deskundig.

Uw beoordeling

In contact gekomen met Juristen Arbeidsrecht naar aanleiding van een vaststellingsovereenkomst. Fijn om het aan een jurist over te laten. Geeft rust, fijne contacten telefonisch en via de mail.... In contact gekomen met Juristen Arbeidsrecht naar aanleiding van een vaststellingsovereenkomst. Fijn om het aan een jurist over te laten. Geeft rust, fijne contacten telefonisch en via de mail. Deskundig in de onderhandelingen.

Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren, het gaf de extra steun die ik nodig had in deze lastige/vervelende periode.
Ik ben blij met de gesloten overeenkomst en kan nu de draad weer...
Ik ben blij met de gesloten overeenkomst en kan nu de draad weer oppakken.

Uw beoordeling

Ik ben blij met de gesloten overeenkomst en kan nu de draad weer...
Ik ben blij met de gesloten overeenkomst en kan nu de draad weer oppakken.

Schot

Vond het erg fijn om met jullie te werken

Uw beoordeling

Hartelijk bedankt voor de snelle en goede afhandeling van mijn vso waar de bond CNV drie maanden voor nodig had om niets te bereiken heeft u met een brief bereikt en er meer dan verwacht uitgehaald... Hartelijk bedankt voor de snelle en goede afhandeling van mijn vso waar de bond CNV drie maanden voor nodig had om niets te bereiken heeft u met een brief bereikt en er meer dan verwacht uitgehaald ik vind dit top zal zeker reclame over jullie maken.
Als het nodig is ga ik u zeker bellen maar zo als er nu naar uitziet denk ik dat het wel goed komt

Met Vriendelijke groet Jos schot

J.M. Schluep

Er werd goed geluisterd, hierop kwam een heldere voorlichting hoe mijn wensen konden worden bereikt.

Uw beoordeling

Dag MW. Groen, beste Julia, langs deze weg wil ik je bedanken voor jou ondersteuning om tot een afronding te komen na mijn 48 jarig dienstverband bij mijn werkgever.
Mijn vraagstelling aan...
Mijn vraagstelling aan jou om tot een voor mij zo gunstig mogelijk financieel vaststellingsovereenkomst te komen kan ik alleen maar beoordeling als goed.
Je hebt naar mij toe een eerlijk verhaal verteld wat de mogelijkheden van mijn wens (om Volendam jaar met prepensioen te gaan, dit dan zonder te veel poespas) waren.
Daarom nogmaals mijn dank hiervoor.

Mandy

Mijn dossier is snel en adequaat opgepakt en naar tevredenheid afgehandeld.

Uw beoordeling

Door de adequate aanpak van mevrouw Van Kerkhof is er tijdig een mooie overeenstemming bereikt. Ik vond het erg prettig dat zij mijn dossier in behandeling had en ben erg tevreden met de... Door de adequate aanpak van mevrouw Van Kerkhof is er tijdig een mooie overeenstemming bereikt. Ik vond het erg prettig dat zij mijn dossier in behandeling had en ben erg tevreden met de vaststellingsovereenkomst en haar begeleiding naar deze.