Jerrel

Ik ben maximaal ontzorgd in dit nogal pittige traject en ben dan ook buitengewoon content met de geleverde prestatie.

Uw beoordeling

De inhoud van uw website overtuigde mij om niet verder te zoeken en meteen contact op te nemen. Uw dienstverlening, teweten de expertise en duidelijke communicatie zoals punctuele afstemmingen... De inhoud van uw website overtuigde mij om niet verder te zoeken en meteen contact op te nemen. Uw dienstverlening, teweten de expertise en duidelijke communicatie zoals punctuele afstemmingen voorafgaand aan de reacties naar de tegenpartij, heeft mij van meet af aan gerustgesteld en vertrouwen gegeven dat er een goed resultaat zou worden bereikt. En eerlijk gezegd, is mijn verwachting overtroffen.

Arbeidsrecht nederland ten zeerste aan te raden

Uw beoordeling

het contact met arbeidsrecht nederland hebben we als zeer correct en fijn ervaren.
Het contact met Julia Groen verliep vlekkeloos en dus zeer proffesioneel .

Doelgericht en duidelijk !

Uw beoordeling

Dank u dat u mij heeft bij willen staan in deze toch wel wat opmerkelijke ontbinding van een arbeidsovereenkomst.
Ik heb uw bijstand in deze als zeer positief ervaren.
Ik ben zeer...
Ik heb uw bijstand in deze als zeer positief ervaren.
Ik ben zeer tevreden over uw snelle respons en duidelijke reacties op correspondentie zowel naar mijzelf als de tegenpartij.

Ik zal u zeker aan bevelen bij derden!

Juristen Arbeidsrecht Nederland hebben gezorgd voor een vlotte afhandeling betreffende mijn vaststellingsovereenkomst en duidelijke informatie verstrekt over de stappen na het tekenen.

Uw beoordeling

Ik ben zeer tevreden hoe Jusristen Arbeidsrecht Nederland mijn vaststellingsovereenkomst hebben afgehandeld. De adviezen die zij op de eerste versie hebben gegeven zijn opgepikt door mijn werkgever... Ik ben zeer tevreden hoe Jusristen Arbeidsrecht Nederland mijn vaststellingsovereenkomst hebben afgehandeld. De adviezen die zij op de eerste versie hebben gegeven zijn opgepikt door mijn werkgever en aangepast in de overeenkomst.

Ook hebben zij een overzicht van de stappen gegeven die voor mij belangrijk zijn na het ondertekenen van de overeenkomst.

Bereikbaarheid per e-mail en telefonisch was prima.

Een professioneel , betrouwbaar bedrijf die goede dienst levert.

Beste mevrouw Groen, beste Julia,

Hartelijk bedankt voor uw bericht.
Fijn dat de vaststellingsovereenkomst rond en getekend is.
Ik wil u hartelijk bedanken voor uw...
Beste mevrouw Groen, beste Julia,

Hartelijk bedankt voor uw bericht.
Fijn dat de vaststellingsovereenkomst rond en getekend is.
Ik wil u hartelijk bedanken voor uw persoonlijke en professionele dienst .
Ik heb het contact met u als prettig ervaren en had alle vertrouwen in u .
Ook hartelijk dank ook voor uw tussentijdse informatie en het beantwoorden van vragen.

Een fijn weekend toe gewenst,

Mvg

U.Chotkan

Top, fijn, aangenaam, professioneel, vertrouwd!

Uw beoordeling

Ik kan niet in woorden beschrijven hoe dankbaar ik mevrouw Anne van Kerkhof ben voor de fijne samenwerking! Ik zou u zeer zeker aanraden bij een ander. Voordat ik met "jullie" in zee ging had ik me... Ik kan niet in woorden beschrijven hoe dankbaar ik mevrouw Anne van Kerkhof ben voor de fijne samenwerking! Ik zou u zeer zeker aanraden bij een ander. Voordat ik met "jullie" in zee ging had ik me twijfels, omdat ik dit nooit
eerder heb meegemaakt, maar ik zou het zo weer overdoen.

Super service van het bedrijf

Uw beoordeling

Ontzettend bedankt voor alle goed hulp van u kant. Heel fijn dat ik zo snel ben worden geholpen met alles en goeie uitleg heb gekregen. Zodat ik nu verder kan met alles en dit op een goede manier hebben kunnen afsluiten.

Gert Feberwee

Professioneel en klantgericht

Uw beoordeling

Juristen Arbeidsrecht Nederland hebben mij van begin tot de afronding van mijn zaak goed begeleid. De communicatie met de Juristen en hun advies was uitstekend.

Dirk van der Leer

Goed en gedegen advies, waarin alle aspecten van mijn ontslag goed zijn meegenomen

Uw beoordeling

Ik ben op zeer klantvriendelijke en kundige manier geadviseerd. De jurist, mw. Groen, heeft mij met kennis van zaken bijgestaan in het hele proces en mijn goed vertegenwoordigd naar de werkgever... Ik ben op zeer klantvriendelijke en kundige manier geadviseerd. De jurist, mw. Groen, heeft mij met kennis van zaken bijgestaan in het hele proces en mijn goed vertegenwoordigd naar de werkgever toe. Ook heeft ze adviezen gegeven omtrent de te volgen stappen bij het eventueel aanvragen van een WW uitkering.

M. Vernooij

Mijn mening is: Juristen Arbeidsrecht helpen graag en professioneel, De mensen houden je goed op de hoogte en geven goed advies. Ik ben erg tevreden!

Uw beoordeling

Ik ben erg tevreden in de mate waarop ik geholpen ben. De Juristen houden je goed op de hoogte in de gang van zaken en de processen die doorlopen moeten worden en geven advies wanneer nodig. Je kan... Ik ben erg tevreden in de mate waarop ik geholpen ben. De Juristen houden je goed op de hoogte in de gang van zaken en de processen die doorlopen moeten worden en geven advies wanneer nodig. Je kan de Juristen altijd via de mail en telefonisch bereiken wat erg prettig is. en antwoord krijg je zo goed als direct.