Zeer accuraat behandelt betreft de vaststelling overeenkomst.
Uw beoordeling
Mevr. Wendela graag een reactie betreft u dienstverlening, ik begrijp heel goed dat het een
beetje moeilijk communiceren is alleen maar via de mail,
maar u heeft het...
beetje moeilijk communiceren is alleen maar via de mail,
maar u heeft het...
Wat ik hierboven ook al heb geschreven, vond ik de persoonlijke benadering zeer prettig. Tevens maakte de uitleg van mevrouw Groen de wat lastige materie een stuk eenvoudiger, zodat er ook keuzes...
Ik heb haat hulp/advies in deze als zeer prettig ervaren. Altijd bereid tot uitleg en zeer volledig in de infoverschaffing.
Ik zou haar ook meteen aanprijzen bij anderen die met een...
De "begeleiding " van mevrouw mr. Julia Groen was als bovenstaand. Ik werd steeds op een voor mij als niet-jurist, duidelijke wijze op de hoogte gehouden van de voortgang.
Ook was het...
Was erg blij met de korte lijnen en het advies. Medewerkster was erg vriendelijk en correct.
Juristen Arbeidsrecht Nederland heeft mij goed en met respect geholpen en bijgestaan tijdens mijn geschil en daaropvolgend ontslag bij mijn voormalig werkgever Paleis het Loo.
Ik ben zeer tevreden over je advies en aanpak, waardoor dit resultaat is gehaald.
Voor mij gevoel is dit zo op een correcte manier afgesloten, en kan ik mij gaan richten op een volgende...
Hebben mij goed en correct geholpen met de vaststellingsovereenkomst.
Ik ben zeer tevreden hoe ik geholpen ben, alles was heel erg duidelijk en helder.