Cor van den Brink

Zeer accuraat behandelt betreft de vaststelling overeenkomst.

Uw beoordeling

Mevr. Wendela graag een reactie betreft u dienstverlening, ik begrijp heel goed dat het een

beetje moeilijk communiceren is alleen maar via de mail,

maar u heeft het...

beetje moeilijk communiceren is alleen maar via de mail,

maar u heeft het voortreffelijk gedaan alle punten betreft de vo zijn aan bod geweest.

En daarvan zijn sommige punten verbeterd of te wel gecorrigeerd dit gaf mij vertrouwen

om tot daadwerkelijke ondertekening over te gaan.

Ik heb u dan ook aanbevolen bij mijn oud collega`s want zij weten ook dat dit nog maar de eerste stap was betreft het afslanken van de afdeling.………………

vriendelijke groet cor.

Ton Ringenier

Kundigheid, met een fijne persoonlijke benadering.

Uw beoordeling

Wat ik hierboven ook al heb geschreven, vond ik de persoonlijke benadering zeer prettig. Tevens maakte de uitleg van mevrouw Groen de wat lastige materie een stuk eenvoudiger, zodat er ook keuzes... Wat ik hierboven ook al heb geschreven, vond ik de persoonlijke benadering zeer prettig. Tevens maakte de uitleg van mevrouw Groen de wat lastige materie een stuk eenvoudiger, zodat er ook keuzes gemaakt konden worden. Bovendien zat ze er goed bovenop om het dossier zo snel en nauwkeurig mogelijk af te ronden.

Grondige, volledige (in mijn ogen), proffesionele advisering, to the point.

Uw beoordeling

Ik heb haat hulp/advies in deze als zeer prettig ervaren. Altijd bereid tot uitleg en zeer volledig in de infoverschaffing.

Ik zou haar ook meteen aanprijzen bij anderen die met een...

Ik zou haar ook meteen aanprijzen bij anderen die met een soortgelijke kwestie moeten 'dealen'.

Marion Bosvelt

Proffesioneel, concreet, helder, terzakekundig, doortastend, korte lijntjes.

Uw beoordeling

De "begeleiding " van mevrouw mr. Julia Groen was als bovenstaand. Ik werd steeds op een voor mij als niet-jurist, duidelijke wijze op de hoogte gehouden van de voortgang.
Ook was het...
Ook was het tegenvoorstel van haar goed onderbouwd en als zodanig in zijn geheel door mijn werkgever overgenomen !!

Heel snel, kundig en correct!

Uw beoordeling

Was erg blij met de korte lijnen en het advies. Medewerkster was erg vriendelijk en correct.

Snel en deskundig bijgestaan!

Uw beoordeling

Juristen Arbeidsrecht Nederland heeft mij goed en met respect geholpen en bijgestaan tijdens mijn geschil en daaropvolgend ontslag bij mijn voormalig werkgever Paleis het Loo.

Snel en correct deskundig advies. Waarbij heel duidelijk is, welke stappen het beste genomen kunnen worden voor het beste financiele resultaat.

Uw beoordeling

Ik ben zeer tevreden over je advies en aanpak, waardoor dit resultaat is gehaald.
Voor mij gevoel is dit zo op een correcte manier afgesloten, en kan ik mij gaan richten op een volgende uitdaging.
Ik hoop natuurlijk niet weer in een gelijke situatie terecht te komen, maar mocht dat het geval zijn dan weet ik jullie zeker te vinden.

Een snelle juridische service, professioneel, duidelijk, vriendelijk en behulpzaam.

Uw beoordeling

Hebben mij goed en correct geholpen met de vaststellingsovereenkomst.

Willem Barneveld

Keurig geholpen

A. Schokkenbroek

Ik ben zeer tevreden over hoe ik geholpen ben, het was allemaal heel erg duidelijk de uitleg en wat er gedaan ging worden.

Uw beoordeling

Ik ben zeer tevreden hoe ik geholpen ben, alles was heel erg duidelijk en helder.