Theodoor Bos/KPN

Naar alle tevredenheid en professioneel bijgestaan.

Uw beoordeling

Ik ben zeer goed geholpen door mevrouw van Kerkhof zowel telefonisch als via mail, in het goed afronden van mijn vaststellingsovereenkomst.
Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren en...
Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren en de professionaliteit van haar kant heeft uiteindelijk geleid dat de vaststellingsovereenkomst naar tevredenheid van mijn kant is aangepast.
Het is fijn om te lezen dat ik altijd weer een beroep op u kan doen en zal dan ook alle correspondentie goed bewaren.

Schenk

Deze jurist is supervakkundig duidelijk meedenkend op"recht"persoon waar menigeen die problemen heeft met zijn werkgever iets aan heeft

Neem contact op met Juristen Arbeidsrecht Nederland daar wordt je ECHT geholpen

Emil

Als je juridisch advies wilt, of als je wilt dat ze het van jouw overnemen, dan moet je bij dit bedrijf zijn.

Uw beoordeling

Anne heeft mij heel goed geholpen. Ik ben heel tevreden over de dienstverlening.

Bedankt Anne!

Sm Goudsblom

Heel vriendelijke medewerkers die verstand van zaken hebben en alles direct oppakken

Hoi,

Geweldige ervaring met dit bedrijf, medewerkers hebben verstand van zaken en doen ook wat ze beloven

Ria Aalders

Sociaal, deskundig

Uw beoordeling

heel hartelijk dank voor de adviezen en afhandeling met de werkgever

Ik ben erg tevreden over de professionele begeleiding van Juristen ArbeidsRecht Nederland die ik kreeg bij de onderhandelingen met mijn werkgever over mijn vaststellingsovereenkomst.

Uw beoordeling

Ik ben heel tevreden over de professionele maar ook persoonlijke aanpak. Snelle doorlooptijd en ook telefonisch overleg. Ik voelde me echt gesteund en gehoord in het proces en ben heel blij met het... Ik ben heel tevreden over de professionele maar ook persoonlijke aanpak. Snelle doorlooptijd en ook telefonisch overleg. Ik voelde me echt gesteund en gehoord in het proces en ben heel blij met het resultaat.

Postma

Hulpvaardig en correct, alles wat een klant verwacht.

Uw beoordeling

Hier kan ik kort over zijn, geweldig!
Telefonisch en per mail altijd bereikbaar, duidelijke uitleg in begrijpelijke taal.
Met jullie manier van werken maak je een hoop mensen blij, ga zo...
Hier kan ik kort over zijn, geweldig!
Met jullie manier van werken maak je een hoop mensen blij, ga zo door.

Snel en zorgvuldig.

Uw beoordeling

Ik heb het als erg prettig ervaren. Jullie reageren snel en nemen het serieus. Ik heb er niks op aan te merken.

Ik heb uw dienstverlening als uiterst accuraat en professioneel ervaren.
Mijn hartelijke dank dan ook hiervoor.

Uw beoordeling

Ik heb uw dienstverlening als uiterst accuraat en professioneel ervaren.
Mijn hartelijke dank dan ook hiervoor.

Vakbekwaam en servicegericht.

Uw beoordeling

Ben blij met de ondersteuning om tot een zo optimaal mogelijke beeindigingsovereenkomst te komen.