Roy Soebhag

Uw hulp is bij ons, als een heel ervaren organisatie overgekomen eerlijke prognose en voorstellingen?

Uw beoordeling

Hier ben je op het juiste adres voor een goede begeleiding, advies bij een verwachte, gestoorde arbeidsverhouding.
Zeer ervaren juristen die geduldig, stap voor stap samen met jou het meeste...
Zeer ervaren juristen die geduldig, stap voor stap samen met jou het meeste eruit halen. Neem je tijd en informeer/bespreek elke stap met elkaar.

L.A.Homburg_Iske

Geweldig geholpen door Mr.M.Boks.

Uw beoordeling

De afhandeling was zeer snel en duidelijk er werd goed gereageerd op de tekortkomingen in de vaststellingsovereenkomst
dus de communicatie met Mr.M.Boks was perfect.

Zeer vlotte en adequate behandeling van mijn zaak.

Ik ben tevreden.

Uw beoordeling

Ik heb alle dienstverlening en de communicatie, met daarbij speciaal het telefoongesprek, als prettig ervaren!

AB

Zeer content over de gehele gang van zaken!

Uw beoordeling

Uw dienstverlening heb ik als zeer professioneel en prettig ervaren, waarvoor nogmaals mijn hartelijke dank!

Ik had er een hard hoofd in dat het allemaal goed zou komen. Door uw...

Ik had er een hard hoofd in dat het allemaal goed zou komen. Door uw adequaat handelen en op de juiste manier reageren, heeft mij dit rust en vertrouwen gegeven. Uiteindelijk is het geheel dan ook naar volle tevredenheid opgelost.

Ik zal een ieder in een dergelijke situatie u zeer aanbevelen.

Alexandra Van der Schot-Koeleveld

Prettige, snelle communicatie en reacties.

Uw beoordeling

Zonder jullie hulp was ik een stuk slechter uit deze vervelende situatie gekomen. Bedankt hiervoor!

De dienstverlening heb ik als prettig en professioneel ervaren.

Uw beoordeling

Mevrouw Melenhorst van Juristen Arbeidsrecht Nederland heeft ervoor gezorgd dat door haar deskundigheid mijn vaststellingsovereenkomst op enkele belangrijke punten is aangepast. Ik ben snel en... Mevrouw Melenhorst van Juristen Arbeidsrecht Nederland heeft ervoor gezorgd dat door haar deskundigheid mijn vaststellingsovereenkomst op enkele belangrijke punten is aangepast. Ik ben snel en prettig geholpen

Lilian te Pas

Voelde mij gesteund!

Uw beoordeling

Ik voelde mij in deze periode erg gesteund door Anne van Kerkhof. Door haar kundigheid zijn wij tot een goed resultaat gekomen. De informatie telefonisch of via mail ging vlot en in begrijpelijke... Ik voelde mij in deze periode erg gesteund door Anne van Kerkhof. Door haar kundigheid zijn wij tot een goed resultaat gekomen. De informatie telefonisch of via mail ging vlot en in begrijpelijke taal. Of ik Juristen ArbeidsRecht Nederland aanbeveel? ZEKER!

De juridische hulp die ik van u heb gekregen heb ik als prettig en zeer kundig ervaren!

Uw beoordeling

Dank u dat u mij juridisch bij hebt willen staan tijdens het einde van mijn dienstverband in de vorm van een vaststellingsovereenkomst. Zonder uw hulp en onderhandelingen met mijn werkgever was het... Dank u dat u mij juridisch bij hebt willen staan tijdens het einde van mijn dienstverband in de vorm van een vaststellingsovereenkomst. Zonder uw hulp en onderhandelingen met mijn werkgever was het mij niet gelukt om tot een positief einde te komen. De rustige en kundige adviezen en de snelle reacties op de mailwisselingen hebben het proces voor mij makkelijk gemaakt. Ik dank u voor alle hulp en zal u zeker bij anderen aan bevelen.

Brenda van der Ree

Tav mevr A Bekkering en de heer R Sieverdink
Chapeau Geweldig staan je bij met raad tijd en daad!

Heeeeel erg goed Chapeau