Deskundig en snel arbeidsjuridisch advies!

Uw beoordeling

Ik ben op een snelle en deskundige manier geholpen. De arbeidsjurist ging grondig te werk en liet niets aan het toeval over. Heb je hulp nodig op het gebied van arbeidsrecht? Dan ben je hier... Ik ben op een snelle en deskundige manier geholpen. De arbeidsjurist ging grondig te werk en liet niets aan het toeval over. Heb je hulp nodig op het gebied van arbeidsrecht? Dan ben je hier absoluut aan het juiste adres!

Ik heb uw dienstverlening als bijzonder deskundig en prettig ervaren. U gaat nauwgezet te werk, bent zeer gedreven, vasthoudend en uw adviezen zijn duidelijk.
Tot slot vond ik de...
Tot slot vond ik de bereikbaarheid zowel per mail als per telefoon van u maar ook van uw kantoor uitstekend.

Dank u voor de plezierige en integere manier waarop u mij hebt bijgestaan; u gaf mij alle vertrouwen dat u in mijn belang werkte, en niet in het belang van de werkgever.

Uw beoordeling

Dit was mijn eerste ervaring met een jurist en ik had eigenlijk vooraf geen idee wat ik moest verwachten. U heeft mij steeds heldere en duidelijke informatie gegeven in voor leken begrijpelijke taal... Dit was mijn eerste ervaring met een jurist en ik had eigenlijk vooraf geen idee wat ik moest verwachten. U heeft mij steeds heldere en duidelijke informatie gegeven in voor leken begrijpelijke taal waardoor ik mij geen moment overdonderd heb gevoeld. Dit heeft er ook toe bijgedragen dat ik ontspannen en als een gelijkwaardige gesprekspartner de onderhandelingen met de HR manager heb gevoerd.
Ook mijn complimenten aan uw organisatie hoe u bereikt dat uw cliënten u weten te vinden. Dit is een prima strategie

Lia van de Water

TOP!!!

Uw beoordeling

Supersnelle reactie op e-mail, goed advies, zeer betrokken.

Professioneel, en betrokken!

Uw beoordeling

Als je een goeie arbeidsjurist zoekt, kan ik je Juristen Arbeidsrecht aanbevelen! Ik ben heel goed geholpen door Mirjam Boks!

JH ND

De samenwerking was snel, accuraat, vasthoudend!

Uw beoordeling

Ik ben meer dan tevreden over de samenwerking met Mevrouw van Kerkhof. De samenwerking verliep zeer soepel en was sneller dan ik verwachte tot stand gekomen. De vasthoudendheid vond ik buitengewoon... Ik ben meer dan tevreden over de samenwerking met Mevrouw van Kerkhof. De samenwerking verliep zeer soepel en was sneller dan ik verwachte tot stand gekomen. De vasthoudendheid vond ik buitengewoon goed ook was ze zeer accuraat! Als ik een rapportcijfer zou moeten geven dan zou ze het hoogste cijfer ontvangen!

Hele fijne en prettige ervaring door een kundige jurist die voor mij mijn belangen heeft behartigd waardoor ik mij hierover geen zorgen hoefde en maken voor de eindafwikkelijk bij werkgever.

Snelle, correcte en professionele begeleiding.

Uitstekend

Zeer betrokken, empatisch en proffessioneel

Uw beoordeling

Als je ooit in een situatie terecht komt die te maken heeft met een (dreigend) arbeidsconflict, dan raad ik je aan contact op te nemen met Juristen Arbeidsrecht Nederland. Daar word je snel,... Als je ooit in een situatie terecht komt die te maken heeft met een (dreigend) arbeidsconflict, dan raad ik je aan contact op te nemen met Juristen Arbeidsrecht Nederland. Daar word je snel, betrokken, empatisch en professioneel geholpen.

Met vriendelijke groeten,

Marion Engelman

In een woord: Professioneel

Uw beoordeling

Mochten juridische arbeids problemen op je weg komen dan is hier het juiste adres.