Ragini Partapsing

Top super geholpen!

Geachte mevrouw Bekkering,

Bedankt voor al uw hulp. Ik ben erg blij, met het resultaat, dat er uit is gekomen. Ik heb door u, gekregen waar ik recht op heb!
Ik zal u nummer zeker...
Geachte mevrouw Bekkering,

Ik zal u nummer zeker opslaan en als ik in de toekomst nog hulp nodig heb, zal ik u zeker contacten.

Ragini Partapsing

Proffesioneel en klantvriendelijk.

Uw beoordeling

De juriste Mw van Kerkhof heeft mijn belangen heel goed behartigd.
De communicatie tussen ons was heel regelmatig en duidelijk.
Bij vragen kon ik altijd bij haar terecht, hetzij...
De juriste Mw van Kerkhof heeft mijn belangen heel goed behartigd.
De communicatie tussen ons was heel regelmatig en duidelijk.
Bij vragen kon ik altijd bij haar terecht, hetzij telefonisch of schriftelijk.
Dankzij haar onderhandelingen is er een goede vso tot stand gekomen.

Matthieu Theunissen

Professioneel, vakkundig, snelle reacties en goed bereikbaar.

Uw beoordeling

Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen die te maken heeft met ontslag. De vaststellingsovereenkomst met alle documenten die daar betrekking op hebben zijn op een professionele manier doorgespit... Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen die te maken heeft met ontslag. De vaststellingsovereenkomst met alle documenten die daar betrekking op hebben zijn op een professionele manier doorgespit en de adviezen/wijzigingen zijn super snel en helder gecommuniceerd. Het contact zowel telefonisch als per mail heb ik als prettig ervaren.

Johan Boekhout

Super

Uw beoordeling

Jullie hebben snel en accuraat gehandeld ook met de werkgever die er lang over deed om wat van zijn zich te laten horen.
Alles prima opgelost en geregeld, dikke pluim.
Mochten er mensen...
Alles prima opgelost en geregeld, dikke pluim.
Mochten er mensen zijn die juridische hulp nodig hebben dan zal ik jullie zeker aanbevelen.
Enorm bedankt en succes.

M. van Drunen

Super snelle service

Uw beoordeling

ik ben zeer tevreden over de werkwijze en geef dit ook zeker door aan mensen die in een zelfde situatie terecht komen

Mélisande

Klasse!!!

Uw beoordeling

Als je hulp nodig hebt moet je echt hierheen gaan. Ben perfect geholpen, en contact is heel relaxed.

Fred Putter

Zeer deskundig en rechtlijnig met snelle en duidelijke communicatie.

Uw beoordeling

Na een, voor mij, zeer verrassende en vervelende mededeling van mijn werkgever (past niet meer in het team) was het voor mij belangrijk dat mijn belangen zouden worden behartigd door een expert. Na... Na een, voor mij, zeer verrassende en vervelende mededeling van mijn werkgever (past niet meer in het team) was het voor mij belangrijk dat mijn belangen zouden worden behartigd door een expert. Na ontvangst van de vaststellingsovereenkomst op zoek gegaan naar zo'n expert en uiteindelijk uitgekomen bij Juristen Arbeidsrecht Nederland. Mijn situatie uitgelegd en vervolgens prettig en zeer duidelijk geholpen door mevrouw Boks. Tevens heeft mevrouw Boks de communicatie richting werkgever overgenomen en heeft zij er alles aan gedaan om het optimale rendement te behalen uit de vaststellingsovereenkomst.

M.A. de Bie

Zeer aan te bevelen buro wanneer je in een ontslagsituatie bent gekomen.

Uw beoordeling

Ik ben door de juriste prima geholpen en kreeg veel nuttige tips waardoor ik beter met mijn werkgever heb kunnen overleggen. Heel goede ervaring met kundige mensen.

Alex van Donkelaar

Ik heb jullie dienstverlening bij het beoordelen van de vaststellingsovereenkomst als zeer snel en deskundig ervaren.

Uw beoordeling

Voor mij was het belangrijk dat mijn zaak goed behartigd zou worden door een deskundige. Daarnaast vond ik het handig dat de communicatie met de werkgever overgenomen werd. Ik heb met juriste, mw.... Voor mij was het belangrijk dat mijn zaak goed behartigd zou worden door een deskundige. Daarnaast vond ik het handig dat de communicatie met de werkgever overgenomen werd. Ik heb met juriste, mw. Bekkering, plezierige en deskundige contacten gehad. Ze heeft voor mijn gevoel het optimale er uit gehaald in de contacten met de werkgever.

Fantastisch

Uw beoordeling

Anne van Kerkhof heeft mij prima bijgestaan met mijn geschil met het Rijksmuseum. Prima onderhandeld over de vergoeding voor mijn vaste contract. Alles gaat per e-mail maar wel snel en zeer... Anne van Kerkhof heeft mij prima bijgestaan met mijn geschil met het Rijksmuseum. Prima onderhandeld over de vergoeding voor mijn vaste contract. Alles gaat per e-mail maar wel snel en zeer professioneel. Ik raad jullie deze organisatie dan van harte aan.