Truus Daamen

Geweldig geholpen. Snelle reactie op email.

Snelle reactie op alle vragen die er waren.
Correct en zakelijk

Uw beoordeling

Jullie hebben mijn vaststellingsovereenkomst beoordeelt. Hier had ik geen omkijken naar. Gevraagd en ongevraagd werd ik voorzien van adviezen.

Een prima service.

Uw beoordeling

Het is fijn wanneer er een deskundige over je schouder meekijkt, zodat je weet wat er in een vaststellingsovereenkomst staat voordat je hem ondertekent en dat je bij diegene ook je vragen kwijt kunt.

Frank van hout

Niks dan lof hoe ik geholpen ben door Anne van kerkhof

Uw beoordeling

Mijn beoordeling is dit geld meer dan waard dit is iets wat jezelf niet kan

difra

Ik ben naar tevredenheid bijgestaan door Juristen Arbeidsrecht Nederland en ik zal hen zeker
aanbevelen bij derden.

Uw beoordeling

Mr. Avner Bekkering heeft mij prima vertegenwoordigd in mijn arbeidsconflict met mijn ex-werkgever.
Haar expertise en vlotte en deskundige communicatie hebben bijgedragen in een vlotte afwikkeling.

Holland Hostess Service

Fijne samenwerking, duidelijke communicatie, altijd goed bereikbaar en er werd snel geschakeld.

Top!

Zeer tevreden over en dankbaar voor de inzet en de steun!

Uw beoordeling

Doordat iemand van Juristen ArbeidsRecht Nederland mij bij stond, heb ik me zeer gesteund gevoeld en voelde ik me in mijn zaak minder eenzaam. Ik had meteen het gevoel dat er mensen voor mij op... Doordat iemand van Juristen ArbeidsRecht Nederland mij bij stond, heb ik me zeer gesteund gevoeld en voelde ik me in mijn zaak minder eenzaam. Ik had meteen het gevoel dat er mensen voor mij op kwamen. Na het eerste gesprek (Mr. Sieverdink) was ik meteen veel strijdbaarder geworden en later ben ik zeer goed geholpen door Mr. Bekkering.

Goede service

Uw beoordeling

goede service; duidelijk in uitleg;

Efficient, accuraat en vriendelijk meedenkend

Uw beoordeling

Ik ben zeer tevreden over je dienstverlening. Ik heb er veel aan gehad en op belangrijke punten heb je mij attent gemaakt zaken die beter geregeld moesten worden.
Ook heel accuraat en...

Ook heel accuraat en efficiënt.
Ik wens je veel succes in de toekomst. Ik ga op zoek naar ander werk

Yvonne Toet

Een zeer vriendelijke en accurate samenwerking !!

Uw beoordeling

Mijn ervaring met Juristen ArbeidsRecht Nederland is zeer positief, vriendelijk, duidelijk en er wordt goed naar je geluisterd.
Ook de communicatie verliep altijd heel vlot,, snelle...
Ook de communicatie verliep altijd heel vlot,, snelle terugkoppeling op mijn vragen.
Ondanks dat de reden dat je juridische hulp nodig hebt niet altijd fijn is, is de ervaring met de juristen dat zeker wel.
Zowel aan de telefoon, als via de mail.
Heel erg bedankt!!