Zeer tevreden
Uw beoordeling
Was nog nooit eerder in een vervelende werksituatie gekomen waarin je medegedeeld werd dat je na dik 40 dienstjaren boventallig geworden bent. Zag door de bomen het bos niet meer met wat te doen...
Mr Bas Wielink has helped me solve a problem to my benefit in a fast and professional manner. I would reach out to him again if I had another legal problem or needed an opinion.
Door Bas Wielink heel fijn geholpen en zaken uit handen genomen, goed advies en prettig contact gehad.
Ik ben heel goed geadviseerd en geholpen door de jurist. Iemand die weet waar hij het over heeft en wat voor mij het beste is.
Ik ben heel goed geholpen door Jurist Bas Wielink met het opstellen/controleren van de vaststellingsovereenkomst(VSO) tussen mij en mijn werkgever.
Ik voelde mij gehoord en geholpen door...
Heel goed!
Zeer tevreden
Zeer prettig contact gehad. Goed en professioneel advies, nemen snel contact op en zijn goed bereikbaar. Ze bieden de ondersteuning die je nodig hebt tijdens een juridisch proces.
Zeer prettige en duidelijke communicatie, met prima resultaat! Ik ben netjes en correct geholpen door Bas Wielink. Top!