Vincotte nederland bv

Snel effectief en klantvriendelijk.

Beste JAN,
Bedankt voor de adviezen, de snelle respons en uw hulp bij mijn zaak.
Vriendelijke groeten.
Ron de Breij.

CURA XL

Professioneel, snel en menselijk.

Uw beoordeling

Prettig contact met de betrokken jurist (Marc v Snippenburg). Casus wordt snel opgepakt en het tempo blijft er vanuit hem ook inzitten. Mijn werkgever was helaas niet vlot maar de jurist nam hierin... Prettig contact met de betrokken jurist (Marc v Snippenburg). Casus wordt snel opgepakt en het tempo blijft er vanuit hem ook inzitten. Mijn werkgever was helaas niet vlot maar de jurist nam hierin continue zelf initiatief om de voortgang erin te houden. Alles wordt eerst overlegt voordat het naar mijn werkgever ging en bij alles was persoonlijk contact ook steeds mogelijk. Een belletje vanuit mij als ik vragen had werd altijd snel beantwoord. Een belletje op initiatief van de jurist als dit nodig was. Jammer dat ik ze nodig had, maar het contact en de hulverlening heb ik als zeer prettig ervaren.

N.Mees

Ontzorgend, rustgevend en duidelijk tot alles geregeld en getekend is!

Uw beoordeling

Ik ben goed en vriendelijk geholpen door Marc van Snippenburg! En zou hem zeker aanraden aan een ieder in soort gelijke situatie!

Maykel van der pennen

Goede hulp en meedenkend en behulpzaam en klantgericht werken

Uw beoordeling

Duidelijke en goede communicatie , en fijn om steun te hebben in zo een situatie , ben zeer tevreden

Wim Buiten

IK ben door Bas Wielink goed/adequaat en vakkundig geholpen, goed advies tijdens onderhandelingen over VSO gekregen, heeft voor mij veel druk weggenomen.

Murat Tolu

Deskundig en adequaat

Dag Marc,

Dag Marc,

Het was mijn wens dat er namens mij op een schappelijke manier werd onderhandeld met mijn werkgever. En binnen de grenzen van schappelijk mijn interesses goed werden vertegenwoordigd.

Je hebt zeer zeker voldaan aan bovenstaande. En ook je uitleg en je werktempo was zeer fijn.

Bedankt voor je inzet.

Mvg

Murat

Jurist Arbeidsrecht nederland

Snel en goed geholpen

Hele fijne samenwerking

John Engelen

Ik ben erg tevreden over de afhandeling van mijn zaak.

Uw beoordeling

Jurist Bas Wielink heeft mijn zaak snel en met een mooi eindresultaat afgehandeld. Hij heeft geen onrealistische verwachtingen geschept dus ik ben erg tevreden hoe hij alles heeft geregeld. De... Jurist Bas Wielink heeft mijn zaak snel en met een mooi eindresultaat afgehandeld. Hij heeft geen onrealistische verwachtingen geschept dus ik ben erg tevreden hoe hij alles heeft geregeld. De communicatie was prettig en op mijn vragen kreeg ik snel antwoord. Top!

Saïd

Marc is zeer deskundig, prettig in contact, doel- en klantgericht

Uw beoordeling

Marc heb ik leren kennen als een deskundige professional. Hij is klantvriendelijk en doelgericht. Ik heb het contact als zeer prettig ervaren. Hij werkt flexibel, meedenkend ennis rustgevend!... Marc heb ik leren kennen als een deskundige professional. Hij is klantvriendelijk en doelgericht. Ik heb het contact als zeer prettig ervaren. Hij werkt flexibel, meedenkend ennis rustgevend! Kortom, alles wat je nodig hebt als klant.

zeg ik liever niet

Prima geholpen