Gerben Vogel

Goede en korte lijntjes

Cliff

Professioneel, zakelijk, maar toch persoonlijk contact.

Uw beoordeling

Ik ervaarde steun en begrip op het moment dat ik dit juist nodig had

Zeer tevreden!!

Uw beoordeling

Ik ben erg professioneel geholpen. Er werd goed naar me geluisterd en doorgevraagd. Duidelijk advies en een goede bemiddeling waardoor een resultaat waarmee ik met een goed gevoel een vervelende... Ik ben erg professioneel geholpen. Er werd goed naar me geluisterd en doorgevraagd. Duidelijk advies en een goede bemiddeling waardoor een resultaat waarmee ik met een goed gevoel een vervelende periode heb kunnen afsluiten.

Reactie Juristen ArbeidsRecht Nederland:

Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons en we een bijdrage hebben kunnen leveren in het afsluiten van deze onzekere periode.
Vriendelijke groeten,

job kuizenga

Begn veelbelovend, slordig en gemakzuchtig in executie.

Uw beoordeling

Begon krachtig, maar er werd slordig gewerkt (spelfouten en datafouten in voorstellen) en voor mijn gevoel erg makkelijk omgegaan met tegenvoorstellen, waar eerder vanuit dezelfde persoon werd... Begon krachtig, maar er werd slordig gewerkt (spelfouten en datafouten in voorstellen) en voor mijn gevoel erg makkelijk omgegaan met tegenvoorstellen, waar eerder vanuit dezelfde persoon werd geadviseerd om voor veel meer te gaan. het leek alsof het zo snel en makkelijk mogelijk moest worden afgerond en dat heb ik niet als heel fijn ervaren in een periode waar ik juist een jurist inschakel om scherp te zijn en voor mij te vechten.

Reactie Juristen ArbeidsRecht Nederland:

Het is spijtig om te horen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. De behandeling van uw zaak vond plaats onder tijdsdruk. Dat mag echter geen excuus zijn om slordig en gemakzuchtig te... Het is spijtig om te horen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. De behandeling van uw zaak vond plaats onder tijdsdruk. Dat mag echter geen excuus zijn om slordig en gemakzuchtig te werken, want we zijn gewend om onder tijdsdruk te werken. We hebben inderdaad voorgesteld om in de onderhandelingen een tegenbod naar de werkgever te doen met een hoge vergoeding, waarbij de definitieve uitkomst meestal lager uitvalt. Dat is onderdeel van de onderhandelstrategie. Helaas blijkt nu dat we niet duidelijk met u besproken hebben welke ontslagvergoeding realistisch was en dat de uiteindelijke vergoeding dus lager zou uitvallen. Daar moeten wij beter op letten. We hebben elkaar nog uitgebreid telefonisch gesproken. U bent gelukkig wel tevreden over de behaalde ontslagregeling : een ruim 2 keer zo hoge ontslagvergoeding als het eerste bod van uw werkgever + een extra maand vrijstelling van werkzaamheden.
Met vriendelijke groeten,

Ria

Goed en deskundig geholpen, prettige communicatie.

Uw beoordeling

Ik ben goed geholpen door Tara de Rijke, door haar kennis en inlevingsvermogen bracht ze helderheid rondom de situatie met mijn werk. Met een passende overeenkomst kon ik uiteindelijk afronden met... Ik ben goed geholpen door Tara de Rijke, door haar kennis en inlevingsvermogen bracht ze helderheid rondom de situatie met mijn werk. Met een passende overeenkomst kon ik uiteindelijk afronden met mijn werkgever.

Dorothé Pijnenburg

Heel tevreden over de hulp met het controleren en aanpassen van mijn vaststellingsovereenkomst.

Uw beoordeling

Snelle reactie steeds via mail of telefonisch. Bedankt Tara de Rijke.

Eugène Everling

Boven verwachting

Uw beoordeling

Snel geholpen en uitstekende feedback. Heldere uitleg wat communicatie naar werkgever betreft. Werkgever is meegegaan in 'eisen' van het bedrijf. Tara de Rijke is kundig, duidelijk in uitleg en... Snel geholpen en uitstekende feedback. Heldere uitleg wat communicatie naar werkgever betreft. Werkgever is meegegaan in 'eisen' van het bedrijf. Tara de Rijke is kundig, duidelijk in uitleg en adequaat in handelen naar werkgever toe. Ook werkgever heeft contact met Tara als correct, professioneel en vriendelijk ervaren.

Ayoub

Dit kon ik nooit alleen bereiken.

Uw beoordeling

Beter had ik nooit gewenst.

Wout Schenk

Goed en klantvriendelijke organisatie met vakmensen.

jef

Snelle service en perfect geholpen!

Uw beoordeling

nadat ik op zoek was naar juridische hulp ben ik online bij hun terecht gekomen. Ze stonden meteen voor mij klaar en hebben perfect en snel gehandeld. Ik kan niet beter zeggen dan dat ze een goede... nadat ik op zoek was naar juridische hulp ben ik online bij hun terecht gekomen. Ze stonden meteen voor mij klaar en hebben perfect en snel gehandeld. Ik kan niet beter zeggen dan dat ze een goede en snelle service hebben geleverd. Ze luisteren naar jou verhaal en helpen ook waar nodig.