Lysanne van Maanen

Goede service en professionele hulp

Hallo,

Ik ben ontzettend goed geholpen door
Hallo,

Ik ben ontzettend goed geholpen door
mr. D.T. (Toai) Pham. Dhr. Legt als goed uit, reageert vlot op mails is vriendelijk en professioneel. Dat jullie bedrijf de service voor de klant gratis verleend was ongelooflijk fijn. Ik raad jullie zeker aan bij andere. Blijf zo doorgaan!

Mark

Zeer deskundig en prettig geholpen met een goed resultaat dankzij Tara de Rijke.

Excellent

M

Meer dan geweldig geholpen!

Uw beoordeling

Zonder de hulp van de arbeidsjurist had ik een minder goed resultaat behaald.

Paris

Heel tevreden

Uw beoordeling

Heel tevreden met de hulp van Tara voor het onderhandelen van mijn vaststellingsovereenkomst. Was heel aardig, goed bereikbaar en reageerde ook erg snel (zelfs op haar vrije dag).

L.

Prima professionele ondersteuning

9, 5

Evelyn

Snelle,goede afhandeling arbeidsovereenkomst.

Uw beoordeling

Na onverwachts mijn ontslag te hebben gekregen ben ik zeer fijn bijgestaan door Tara de Rijke met advies en duidelijke uitleg over de vaststellingsovereenkomst. Zij heeft dit correct netjes... Na onverwachts mijn ontslag te hebben gekregen ben ik zeer fijn bijgestaan door Tara de Rijke met advies en duidelijke uitleg over de vaststellingsovereenkomst. Zij heeft dit correct netjes afgehandeld met de werkgever.

Douma

Kundig bijgestaan

M.F. Theewis

Zeer vakkundig en snel resultaat

Adequaat,professioneel en toegankelijk

Jack

Erg goed geholpen door Tara de Rijke

Uw beoordeling

Tara de Rijke heeft mij erg goed geholpen tijdens het conflict met mijn werkgever. Ze is punctueel, en is erg gedreven om het doel te bereiken. Bedankt Tara

Juristen Arbeidsrecht Nederland

Fantastisch

Uw beoordeling

Ik werd super snel gebeld na voorleggen vaststellingsovereenkomst. Ze wist precies waar ze over sprak, zeer kundig en duidelijk! Ook jagen ze je niet onnodig in de kosten. Zeker een aanrader.